Maak kennis met onze nieuwste aanwinst de “Atlas”!

7 februari 2020

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst de “Atlas”. Dit schip is een waar ruimtewonder! De vier hutten bieden een comfortabel verblijf voor 10 (8+2) personen. In de praktisch ingerichte en gezellige salon bevindt zich veel kastruimte, een ingebouwde kluis en een L-vormige leren bank. Hier treft u tevens de televisie met DVD-speler, Digitenne en de radio/CD-speler. De keuken is ruimtelijk ingericht en compleet uitgerust met o.a. koelkast, 4-pits fornuis, magnetron en een koffiezetapparaat.

De voorhut bevat 2 eenpersoonsbedden in V-opstelling, een doucheruimte en een apart toilet. In het achterschip treft u 3 slaapcabines aan, elk met een tweepersoonsbed, alsmede een tweede douche-/toiletruimte (de toiletten worden nog vernieuwd naar elektrische toiletten). Ook de dinette kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. Wat samen ruimte biedt voor maar liefst 10 slaapplaatsen.

Aan dek is er zowel voor als achter ruimte om van de vaarvakantie en de vrijheid te genieten. Een heerlijke duik in het water is via de praktische zwemtrap en het zwemplateau achterop het schip erg aanlokkelijk. Fris weer? Ook dan is het in de rondom af te sluiten tent op het achterdek goed vertoeven.

Maar ook voor de schipper is het schip van diverse gemakken voorzien. Zo kent de stuurstand naast de gebruikelijke apparatuur een GPS met kaartplotter, dieptemeter en log (snelheidsmeter). Dankzij de 120 PK motor en de krachtige boeg- en hekschroef is het manoeuvreren met dit grote schip een groot én plezierig gemak!

Bekijk in de kalender op deze pagina of uw voordelige datum nog beschikbaar is of neem direct contact op met Jan Huibers!

Meer over deze motorboot
Terug naar overzicht