Een kijkje bij de werkzaamheden aan onze nieuwe Meerenport yacht, de ‘Lucida’!

motorboot motor yacht onderhoud

Remy Dijkstra van REM Yachting Jachtservice is nog steeds hard aan het werk op de Lucida!

Zo schrijft hij:

Druk druk druk bezig met het klaarmaken van de Meerenpoort. Er moet nog heel veel gebeuren voordat deze bij yachcharter huibers in de verhuur kan…de krachtbron moet er nog in maar ook de combimagnetron, vaatwasser en 130L koelkast. En wat dacht je van de nieuwe vetus proportioneel regelbare ac, koolborstelloze boeg en hekschoef!

Een indrukwekkend staaltje vakmanschap! Zo zullen onze gasten de komende jaren met een gerust hart de vrijheid kunnen ervaren.
 
Benieuwd naar het eindresultaat? Neem vrijblijvend contact op met Jan Huibers om het schip te komen ervaren. Wij zoeken graag samen met u naar een passend schip dat uw ideale vaarvakantie kan faciliteren.