Vanaf 2019 nieuw in onze huurvloot: vierpersoons yacht de ‘Capella’!

huurboot vakantievaren betaalbaar varen

De ‘Capella’ is identiek aan onze populaire motorboot de ‘Callisto’. Een ruim schip dat zeer praktisch en comfortabel is ingedeeld. Bijzonder is dat u kunt verblijven op één van de twee comfortabele vertrekken. Elk vertrek heeft een eigen badkamer met douche én toilet.

Door de praktische indeling is het schip uitermate geschikt voor bijvoorbeeld twee paren die privacy op prijs stellen. Met ruimte voor vier personen komt u volledig tot rust tijdens uw aangename reis op een rustgevend waterlandschap. 

Impressie van de Capella  (1:51)

Bekijk de beschikbaarheid van de Capella. Vragen of samen uw ideale vaarvakantie uitstippelen? Neem contact op met Jan Huibers!

YACHTCHARTER HUIBERS
Telefoon: 085 – 1043 087
Mobiel: 06 – 4348 8453
E-mail: info@yachtcharterhuibers.nl
Web: www.yachtcharterhuibers.nl