Het vaarseizoen 2019 is officieel geopend!

Het zonnetje is begonnen met schijnen en de vogels zingen de lente tegemoet. Tijd om onze schepen te water te laten en samen met u het nieuwe vaarseizoen te verwelkomen!

Een vaarvakantie bij Yachtcharter Huibers is altijd een unieke, goed verzorgde en onvergetelijke ervaring. Doordat wij gesitueerd zijn in het midden van Nederland kunt u met onze comfortabel ingerichte schepen gemakkelijk de meest uiteenlopende vaarroutes bevaren.

Ontdek de onuitputtelijke mogelijkheden die de Nederlandse waterwegen en onze schepen u te bieden hebben.

Door de prominente positie die water in ons land inneemt, kent Nederland verschillende unieke vaarroutes en ‘watericonen’. Denk aan de Deltawerken, Flevoland, de Kinderdijk en de Afsluitdijk. Ze vertellen elk een bijzonder verhaal.

Of uw voorkeur uitgaat naar de molens in Kinderdijk, de Goudse kaasmarkt of de Utrechtse grachten, wij helpen u graag en met trots om Nederland beter te leren kennen. Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm om de smaak alvast te pakken te krijgen en neem contact op met Jan Huibers!

Het zonnetje is begonnen met schijnen en de vogels zingen de lente tegemoet. Tijd om onze schepen te water te laten en samen met u het nieuwe vaarseizoen te verwelkomen! Een vaarvakantie bij Yachtcharter Huibers is altijd een unieke, goed verzorgde en onvergetelijke ervaring. Doordat wij gesitueerd zijn in het midden van Nederland kunt u met onze comfortabel ingerichte schepen gemakkelijk de meest uiteenlopende vaarroutes bevaren. Ontdek de onuitputtelijke mogelijkheden die de Nederlandse waterwegen en onze schepen u te bieden hebben.Door de prominente positie die water in ons land inneemt, kent Nederland verschillende unieke vaarroutes en ‘watericonen’. Denk aan de Deltawerken, Flevoland, de Kinderdijk en de Afsluitdijk. Ze vertellen elk een bijzonder verhaal.Of uw voorkeur uitgaat naar de molens in Kinderdijk, de Goudse kaasmarkt of de Utrechtse grachten, wij helpen u graag en met trots om Nederland beter te leren kennen. Bekijk hieronder onze bedrijfsfilm om de smaak alvast te pakken te krijgen en neem contact op met Jan Huibers!YACHTCHARTER HUIBERSTelefoon: 085 – 1043 087Mobiel: 06 – 4348 8453E-mail: info@yachtcharterhuibers.nlWeb: www.yachtcharterhuibers.nl

Geplaatst door Yachtcharter Huibers op Maandag 1 april 2019

YACHTCHARTER HUIBERS
Telefoon: 085 – 1043 087
Mobiel: 06 – 4348 8453
E-mail: info@yachtcharterhuibers.nl
Web: www.yachtcharterhuibers.nl