Nieuw te huur per 2019; de moderne Majoris met ruimte voor 8 gasten!

bootverhuur motorboot pleziervaart utrecht en amsterdam

Ook de Majoris is nieuw in de vloot dit jaar. Deze Renal 40 heeft 3  slaaphutten, 2 douches en separaat ervan 2 toiletten. 

De ruime dubbel gelaagde XLtent is nieuw en afgelopen week is de nieuwe Kabola kachel in gebruik gesteld. De kabola voorziet elke afzonderlijke ruimte aan boord van warmte en verwarmt ook 2 boilers voor het warme tapwater! 

Helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!!

Ook de Majoris is nieuw in de vloot dit jaar. Deze Renal40 heeft 3 slaaphutten, 2 douches en separaat ervan 2 toiletten. De ruime dubbel gelaagde XLtent is nieuw en afgelopen week is de nieuwe Kabola kachel in gebruik gesteld. De kabola voorziet elke afzonderlijke ruimte aan boord van warmte en verwarmt ook 2 boilers voor het warme tapwater! Helemaal klaar voor het nieuwe seizoen!!Auch der Majoris ist diesem Jahr neu in der Flotte. Dieses Renal40 verfügt über 3 Kabinen, 2 Duschen und 2 separate Toiletten.Das geräumige doppelschichtige XL-Zelt ist neu und letzte Woche wurde die neue Kabola-Heizung in Betrieb genommen. Die Kabola versorgt jeden Raum an Bord mit Wärme und heizt außerdem 2 Boiler für das heiße Leitungswasser!Komplett bereit für die neue Saison !!

Geplaatst door Yachtcharter Huibers op Zondag 7 april 2019