Onze motorboten zijn gespot in waterstad Utrecht!

Onze webmaster, woonachtig in Utrecht, fietste afgelopen weekend toevallig langs de ‘Vaartsche Rijn’… en wat schetst zijn verbazing? Niet alleen de opvallende Royal, maar ook de Geminus én onze nieuwe Majoris! Netjes achter elkaar afgemeerd bij de ‘Oosterkade’ nabij het ‘Ledig Erf’. De zon scheen en op de Utrechtse terrasjes was er volop levendigheid. Heerlijk toeven voor onze gasten!

De historische binnenstad van Utrecht laat zich graag vanaf het water bewonderen. Met haar monumentale grachten is het een schippersstad waar veel te zien, doen en beleven valt. Diverse schepen uit onze vloot zijn dan ook uitermate geschikt om de Domstad en haar grachten mee te bezoeken.

Bekijk de praktische vaarkaart voor een plattegrond met routes, gelegenheden, regels praktische tips: http://bit.ly/vaarkaart-binnenstad-utrecht

Vragen over deze (of andere) vaarroutes? Neem contact op met Jan Huibers! Geen vaarroute is ons onbekend.

YACHTCHARTER HUIBERS
Telefoon: 085 – 1043 087
Mobiel: 06 – 4348 8453
E-mail: info@yachtcharterhuibers.nl
Web: www.yachtcharterhuibers.nl