Televisiekijktip voor morgen (5 augustus, 22.15 uur, NPO 1): Denkend aan Holland

Televisiekijktip voor morgen (5 augustus, 22.15 uur, NPO 1):

Denkend aan Holland. In dit nieuwe programma ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water. Ze varen door natuurgebieden, langs eeuwenoude stadjes en historische landgoederen.

Natuurlijk meren André en Janny ook zo nu en dan aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dat allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan, de teckel van Janny.

In de uitzending van 5 augustus word er gevaren met de Melissa van onze collega Yachtcharter Wetterwille, de rest van de uitzendingen zal onze Haedi in beeld zijn. We verklappen alvast dat er een uitzending komt waarbij Andre en Janny wel heel dicht in de buurt komen.

Veel kijkplezier!