Beste klant van Yachtcharter Huibers,

Op dit moment krijgen wij vanuit onze gasten veel vragen hoe wij als verhuurder omgaan met de huidige situatie tijdens de COVID-19 crisis. Allereerst doen wij onze uiterste best om al uw vragen te beantwoorden maar het kan voorkomen dat het wat langer duurt dan u van ons gewend bent. Wij vragen u dan ook alleen contact met ons op te nemen als uw reisdata in de maand april valt. Voor alle aankomsten vanaf 1 mei houden wij u later en/of via deze website op de hoogte.

Wat betekent het COVID-19 virus voor uw vakantie?
Op dit moment zijn de grenzen niet gesloten, en zijn er reisbeperkingen ten aangaande van de toeristische sector. Hierdoor kan er dus grond zijn om uw vakantie niet te starten. De reisbeperkingen houden het volgende in:

 • Alle Horeca en winkels met persoonlijk contact zijn gesloten tot 28 april.
 • Alle bijeenkomsten met meer dan 2 personen zijn verboden op straffe van een boete van maximaal €400,- per persoon en €4000,- per bedrijf. Een uitzondering geldt voor personen die gezamenlijk in een huishouden leven. Deze maatregel geldt ook tot 28 april.
 • In alle jachthavens zijn de sanitaire voorzieningen gesloten, de meeste jachthavens zijn echter ook gesloten voor overnachtingen.
 • Alle bruggen en sluizen draaien in winterbediening wat betekent dat openingen langer kunnen duren of van te voren aangevraagd dienen te worden. In het weekend worden sommige bruggen en sluizen niet bediend.

Wij zijn, zoals u van ons gewend bent, druk met de voorbereidingen van ons vaarseizoen en hopen u op uw reisdata bij ons te kunnen begroeten. Uiteraard is uw gezondheid en veiligheid voor ons erg belangrijk en hebben wij daardoor de volgende maatregelen genomen voor het contact met onze gasten gedurende de periode dat het virus actief is

 • We heten u zoals u van ons gewend bent van harte welkom, maar schudden u ter begroeting niet de hand.
 • Was a.u.b. eerst min. 25 sec uw handen bij de wasbak.
 • We ontvangen maar 1 crew met max. 2 personen tegelijk in de receptie.
 • De uitleg van het schip zal ook aan max. 2 personen gegeven worden.
 • Waar mogelijk 2 meter afstand houden tijdens de incheck en de uitleg.
 • Zorg dat u tijdens uw verblijf aan boord alle gebruikte inventaris zorgvuldig reinigt met heet water en zeep.
 • Als u of iemand van uw crew symptomen vertoont gedurende uw vakantie, meldt u zich bij ons.

Naast de gewone schoonmaak worden al onze schepen daarna nogmaals nagelopen en worden alle deurgrepen, lichtschakelaars en gladde oppervlaktes gedesinfecteerd. Ook onze pinapparaten, iPads, boordmappen, kantoor en ontvangstruimte zullen regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd worden. Indien u bedlinnen heeft bijgeboekt vragen wij u uw eigen deken en kussen mee te brengen. Ook bestaat de mogelijkheid dat u tegen een extra vergoeding van €8,- per deken en €6,- per kussen deze van ons nieuw in de verpakking ontvangt. Al onze overtrekken, lakens, handdoeken en washandjes worden bij de wasserij met bleekmiddelen op 90 graden gewassen.

Ervaring van Sjef en Caroline
Afgelopen zomer 2 x 1 week een Yacht gehuurd bij Huibers, wat een geweldige ervaring.Super service, nette boten, net ontvangst en perfecte afhandeling bij terug komst.We hebben helemaal het vaar virus te pakken, mede door het bedrijf Huibers Yacht verhuur.Tot snel, we komen zeker terug.
Ervaring van Familie van Amstel
Het fotoalbum van een mooie week varen met bij Yachtcharter Huibers  is binnen. Een overnachting in de Biesbosch is echt een aanrader. Doodstil, spiegelglad water op een boot die net zo goed is uitgerust als een luxe caravan (en wij zijn tentkampeerders normaal gesproken). Heerlijk op het achterdek geslapen onder ...
Ervaring van Huib
Met de Castor van Yachtcharter Huibers ben ik afgelopen vier dagen op "pad" geweest. Een heerlijke boot, voorzien van eigen douche. Na het afmeren in Gouda hebben we daar een heerlijke namiddag en avond gehad.Varen is een erg enerverende ervaring, en toch heerlijk ontspannend.Dankjulliewel, Jan en Alijda Huibers!
Ervaring van José
Wat hebben we een relaxte midweek gevaren.We hadden de Callisto. Het was een mooie vaartocht op een ruime boot.Ideaal schip met prima indeling De boot was schoon en compleet. De uitgebreide uitleg en klantgerichtheid van Jan maakte het compleet.Zeker voor herhaling. Dankjullie wel.  ;)
ERVARING VAN Hans en Nelleke
We zijn vandaag 5 mei teruggekomen van een heerlijke week varen met de Callisto. Een prachtig mooi schip net nieuw in de lak en een nieuwe rvs reling en mooie nieuwe kap, ook in de machineruimte een hypermoderne energievoorziening .Ook de inventaris zoals pannen bestek etc. alles nieuw. We kregen ...
Ervaring van Corien
Begin mei een heerlijk weekje met de Sirius op pad geweest. Als eigenaar van een Randmeer, open zeilboot van 6.5meter met een 4pk bbm, is zo'n Barkas toch even andere koek. Maar geen probleem met de vakkundige adviezen van Jan. Roer naar 1 kant, beetje voor, beetje achteruit, stilliggen, beetje ...