Nieuws

Bent u al bekend met onze Cadeaucheque? Leuk om te geven, en misschien nóg wel leuker om te krijgen!

alo Posted on

Bent u al bekend met onze Cadeaucheque? Leuk om te geven, en misschien nóg wel leuker om te krijgen! Wilt u iemand verrassen met een ontspannen, avontuurlijk, of sportief cadeau? Wat dacht u van een onvergetelijke boottocht? Geen vaarroute is ons onbekend. Van actief, tot aan passief. Ideaal voor die ene lieftallige collega, uw beste … Continue reading “Bent u al bekend met onze Cadeaucheque? Leuk om te geven, en misschien nóg wel leuker om te krijgen!”

Nieuw in onze vloot: de Calypso!

alo Posted on

Vanaf dit vaarseizoen één van onze grotere jachten. De luxe en smaakvol ingerichte ‘Calypso’. In 2017 is het flink verbouwd en vernieuwd om uw vaarvakantie optimaal te kunnen faciliteren. Zo zijn er nu maar liefst vijf gescheiden slaaphutten met 10 vaste slaapplaatsen, twee badkamers en een gezellige salon. Daarnaast kent dit schip een volledig overdekt … Continue reading “Nieuw in onze vloot: de Calypso!”

Alle schepen op een rijtje? Boek uw vaarvakantie gemakkelijk via onze beschikbaarheidspagina

alo Posted on

Wij willen het u altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom werken wij óók online aan de gebruiksvriendelijkheid van onze dienstverlening.  Misschien is het u al opgevallen.. Een lang gekoesterde wens is begin dit jaar in vervulling gegaan: in één oogopslag zien of uw ideale vaarvakantie datum nog beschikbaar is. Sinds dit vaarseizoen kunt u namelijk … Continue reading “Alle schepen op een rijtje? Boek uw vaarvakantie gemakkelijk via onze beschikbaarheidspagina”

Goed zeemanschap en een goede reisvoorbereiding zijn het halve werk voor optimaal vaarplezier!

alo Posted on

Samen door een sluis? Communiceren met een marifoon? Of veilig langs een veerpont? Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Goed zeemanschap en een goede reisvoorbereiding zijn het halve werk voor optimaal vaarplezier! Veilig varen doen we tenslotte samen. Op onze website kunt u terecht voor informatieve filmpjes die u op de juiste weg helpen: http://bit.ly/veelgestelde-vragen-huibers. … Continue reading “Goed zeemanschap en een goede reisvoorbereiding zijn het halve werk voor optimaal vaarplezier!”

Wist u dat wij handige iPads met Digitale ANWB Waterkaarten verhuren?

alo Posted on

Zeer handig voor bijvoorbeeld het plannen van uw volgende bestemming. Zo krijgt u toegang tot nauwkeurige én actuele waterkaarten met alle gegevens van jachthavens, bruggen, sluizen en vaarwegen uit de ANWB Wateralmanak deel 2. Kom meer te weten over alle bij te boeken extra’s op onze arrangementen pagina: http://bit.ly/arrangementen-bootverhuur. Of bel met Jan Huibers! Wij … Continue reading “Wist u dat wij handige iPads met Digitale ANWB Waterkaarten verhuren?”

Vacature! Boenjongens gezocht! Alle hens aan dek!

alo Posted on

Alle hens aan dek! Graag roepen wij u op tot delen van dit bericht. Yachtcharter Huibers op zoek naar gemotiveerde boenjongens die 2 keer per week hun handen uit de mouwen willen steken. Met de zon op je bol omringd door het water lekker bijverdienen? Je bent bij Yachtcharter Huibers aan het juiste adres voor … Continue reading “Vacature! Boenjongens gezocht! Alle hens aan dek!”

Ontdek de Nederlandse natuur met een glimlach

alo Posted on

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daar helpen wij u graag bij. Daarom begint u bij Yachtcharter Huibers uw vaarvakantie met een glimlach. Ongeacht uw gezelschap. Van jong tot aan oud. Na de reservering van uw vaarvakantie en voor de afvaart informeren wij u met plezier over de vele prachtige vaarroutes en activiteiten die … Continue reading “Ontdek de Nederlandse natuur met een glimlach”