Nieuws

Ontdek de Nederlandse natuur met een glimlach

alo Posted on

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daar helpen wij u graag bij. Daarom begint u bij Yachtcharter Huibers uw vaarvakantie met een glimlach. Ongeacht uw gezelschap. Van jong tot aan oud. Na de reservering van uw vaarvakantie en voor de afvaart informeren wij u met plezier over de vele prachtige vaarroutes en activiteiten die … Continue reading “Ontdek de Nederlandse natuur met een glimlach”

Ons kantoor is helemaal klaar voor de zomerse temperaturen!

alo Posted on

De laatste puntjes worden op de i gezet voor een week met zomerse temperaturen! Zo wapperen de vlaggen weer aan ons nieuwe kantoor. Sinds dit seizoen hebben we ook een goed gevulde vriezer met de lekkerste ijsjes. Kom gezellig langs en geniet van een heerlijk ijsje, de zon en het uitzicht over de Linge.

Bijzondere opening vaarseizoen 2018

alo Posted on

De lente heeft haar intrede gemaakt en onze motorjacht vloot staat helemaal paraat om u ook dit jaar een uitermate ontspannen vaarvakantie te bezorgen. Zaterdag 31 maart opende Yachtcharter Huibers officieel het nieuwe vaarseizoen. Dit jaar op een bijzonder leuke wijze! Wij mochten namelijk een grote groep Tsjechische gasten verwelkomen op de Nederlandse vaarwateren. Zij … Continue reading “Bijzondere opening vaarseizoen 2018”

Ontvang een proeverij pakket biertjes van ’t Kuipertje cadeau!

alo Posted on

Van 24 mei tot 3 juni is het de week van het Nederlandse Bier. Bij onze haven op De Koornwaard is brouwerij ’t Kuipertje gevestigd in het koetshuis. Al jaren leveren zij aan ons hun lekkerste biertjes. Daarnaast bestaan zij dit jaar ook nog eens 30 jaar! Dat alles is reden voor een feestje!  Boek … Continue reading “Ontvang een proeverij pakket biertjes van ’t Kuipertje cadeau!”

“The Sky is the limit!” Ons kantoor gaat de hoogte in!

alo Posted on

De verhuizing is vol aan de gang! Zo is ons oranje crewlid al hard aan het werk. Wij gaan met ons kantoor een stukje naar achteren en tevens zo’n 4 meter de hoogte in. Zo is er straks meer ruimte én een mooi overzicht waar wij u met een lekkere kop koffie/thee mogen gaan ontvangen. … Continue reading ““The Sky is the limit!” Ons kantoor gaat de hoogte in!”

Ab heute ist unsere website auch in Deutsch an zu sehen!

alo Posted on

Ab heute ist unsere website www.yachtcharterhuibers.nl auch in Deutsch an zu sehen. Durch die Schalter in das Hauptmenu können Sie wechseln nach die Deutsche website. Wir kömmern uns gerne um Ihren kompletten Hausbooturlaub so dass Sie die Freiheit erfahren können in Holland. Vanaf vandaag is www.yachtcharterhuibers.nl ook voor onze Duitse gasten te begrijpen. Middels de taalschakelaar in het vernieuwde … Continue reading “Ab heute ist unsere website auch in Deutsch an zu sehen!”

Interne verhuizing van onze kantoorlocatie

alo Posted on

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan onze verhuizing op de Koornwaard jachthaven! Vandaag is de staalconstructie klaargezet en later deze week wordt ons complete kantoor verplaatst! Op deze manier kunnen wij ons kantoor uitbreiden met de nodige voorzieningen die hard nodig zijn voor onze uitgebreide vloot. Zo zal er ruimte komen voor een brandstof … Continue reading “Interne verhuizing van onze kantoorlocatie”