Nieuws

Tips omtrent Veilig varen in de watersport zonder vaarbewijs

alo Posted on

Samen door een sluis? Communiceren met een marifoon? Of veilig langs een veerpont? Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Goed zeemanschap en een goede reisvoorbereiding zijn het halve werk voor optimaal vaarplezier! Veilig varen doen we tenslotte samen. Op onze website kunt u terecht voor informatieve filmpjes die u op de juiste weg helpen: … Continue reading “Tips omtrent Veilig varen in de watersport zonder vaarbewijs”

Onze motorboten zijn gespot in waterstad Utrecht!

alo Posted on

Onze webmaster, woonachtig in Utrecht, fietste afgelopen weekend toevallig langs de ‘Vaartsche Rijn’… en wat schetst zijn verbazing? Niet alleen de opvallende Royal, maar ook de Geminus én onze nieuwe Majoris! Netjes achter elkaar afgemeerd bij de ‘Oosterkade’ nabij het ‘Ledig Erf’. De zon scheen en op de Utrechtse terrasjes was er volop levendigheid. Heerlijk … Continue reading “Onze motorboten zijn gespot in waterstad Utrecht!”

Maak kennis met onze werfgebouwde Polaris (4+2) huur motorboot

alo Posted on

De Polaris is een werfgebouwde Curtevenne 830 AK van de bekende werf in Kortenhoef. De Curtevenne 830 AK was het meest succesvolle model in haar bouwtijd en terecht! Dit schip staat te boek als een ruime en praktische motorboot. Compleet met 4 vaste slaapplaatsen en 2 slaapplaatsen op de dinette. In de Polaris treft u … Continue reading “Maak kennis met onze werfgebouwde Polaris (4+2) huur motorboot”

Nieuw te huur per 2019; de moderne Majoris met ruimte voor 8 gasten!

alo Posted on

Ook de Majoris is nieuw in de vloot dit jaar. Deze Renal 40 heeft 3  slaaphutten, 2 douches en separaat ervan 2 toiletten.  De ruime dubbel gelaagde XLtent is nieuw en afgelopen week is de nieuwe Kabola kachel in gebruik gesteld. De kabola voorziet elke afzonderlijke ruimte aan boord van warmte en verwarmt ook 2 … Continue reading “Nieuw te huur per 2019; de moderne Majoris met ruimte voor 8 gasten!”

Het vaarseizoen 2019 is officieel geopend!

alo Posted on

Het zonnetje is begonnen met schijnen en de vogels zingen de lente tegemoet. Tijd om onze schepen te water te laten en samen met u het nieuwe vaarseizoen te verwelkomen! Een vaarvakantie bij Yachtcharter Huibers is altijd een unieke, goed verzorgde en onvergetelijke ervaring. Doordat wij gesitueerd zijn in het midden van Nederland kunt u … Continue reading “Het vaarseizoen 2019 is officieel geopend!”

Vanaf 2019 nieuw in onze vloot, de Lucida. Een stevige Merenpoort 1100-S yacht.

alo Posted on

Vanaf 2019 nieuw in onze vloot! De ‘Lucida‘ is een stevige Merenpoort 1100-S yacht. Dit schip biedt All-Season vaarplezier met comfortabele en ruime vertrekken! Het schip is ruimtelijk ingericht en kent maar liefst 6 vaste slaapplaatsen, hoge plafonds (ruim 2m.), twee stuurwielen én hoogwaardige thermopane isolering. Tevens geniet u van dezelfde klasse isolatie als ons … Continue reading “Vanaf 2019 nieuw in onze vloot, de Lucida. Een stevige Merenpoort 1100-S yacht.”