Nieuws

Vroege vogels genieten in 2019 van onze vroegboekkorting!

alo Posted on

Op zoek naar ontspanning en de volledige vrijheid? Het Hollandse waterlandschap en onze vloot bieden soelaas. Met onze vroegboekkorting voor 2019 zit, ligt en vaart u helemaal tot rust! Kijk snel of uw ideale datum nog beschikbaar is: http://bit.ly/onze-huurschepen-huibers Onze vaarvakantie vroegboekkorting loopt t/m 31 december 2018! Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze schepen, … Continue reading “Vroege vogels genieten in 2019 van onze vroegboekkorting!”

Ervaar de vrijheid met drie nieuwe interactieve 360º graden tours!

alo Posted on

Ervaar de vrijheid met drie nieuwe interactieve 360º graden tours! De ‘Duke’, ‘Calypso’ én ‘Callisto’ staan sinds kort he-le-maal op de gevoelige plaat. Vanuit een uitgebreide panorama beleving kijkt, klikt en sleept u rond op onze schepen. Van zowel binnen áls de buitenkant. Bekijk de beschikbare 360º graden tours hier. Heeft u de smaak te … Continue reading “Ervaar de vrijheid met drie nieuwe interactieve 360º graden tours!”

Onze nieuwe bedrijfsfilm. Ontwikkeld om de échte Hollandse vaarvakantie in beeld te brengen. (Er)vaart u mee?

alo Posted on

Ervaar de vrijheid met onze nieuwe bedrijfsfilm! In slechts 2 minuten hopen wij u te inspireren met beelden van een authentieke reis door ons prachtige waterland. Ontwikkeld om de échte vaarvakantie in beeld te brengen. Ontdek de onuitputtelijke mogelijkheden de die Nederlandse waterwegen en onze schepen u te bieden hebben. Een vaarvakantie bij Yachtcharter Huibers … Continue reading “Onze nieuwe bedrijfsfilm. Ontwikkeld om de échte Hollandse vaarvakantie in beeld te brengen. (Er)vaart u mee?”

Nieuwe Drone montage van onze huurvloot motorboten!

alo Posted on

Heerlijk wegdromen bij de impressie van hoe een vaarbeleving op het Nederlandse waterlandschap is. Droomt u mee? Met de wind door de haren en de zon in uw rug vaart u door prachtige Hollandse streken, rustgevende natuurgebieden, pittoreske dorpjes en monumentale grachten. Nederland is nog nooit zo mooi geweest! Wij nodigen u daarom uit om … Continue reading “Nieuwe Drone montage van onze huurvloot motorboten!”

Yachtcharter Huibers opnieuw aanwezig op internationale ICE botenbeurs in Kroatië!

alo Posted on

Van 2 tot en met 4 november 2018 zijn wij opnieuw aanwezig om Nederland te vertegenwoordigen op de internationale botenbeurs in Kroatië! Als standhouder staan wij op de International Charter Expo bij de ‘Dutch Corner’. Ons doel is om ons prachtige Nederland onder een breder internationaal publiek bekend te maken. Wij mogen hier als een … Continue reading “Yachtcharter Huibers opnieuw aanwezig op internationale ICE botenbeurs in Kroatië!”

Winteronderhoud aan onze standaard uitgeruste schepen

alo Posted on

In een lange doch voldane productieve dag zijn onze Australis, Haedi, Borealis én Polaris in het zonnetje gezet. Nieuwe verf- en laklagen zorgen voor een stralende verschijning! Wat nog rest is de krimpfolie behandeling voordat ze hun welverdiende rustperiode in gaan. Zelf de vrijheid ervaren op een van deze schitterende schepen? De reserveringen voor vaarseizoen … Continue reading “Winteronderhoud aan onze standaard uitgeruste schepen”

Wij introduceren; de ‘Majoris’. 12,15 meter aan ‘Comfort Plus’ vaarplezier.

alo Posted on

Wij introduceren; de ‘Majoris’. 12,15 meter aan ‘Comfort Plus’ vaarplezier. Uitgerust met 6 + 2 slaapplekken, twee douches, twee extra comfortabele sanibroyeur toiletten én twee koelkasten. Momenteel wordt het schip voorzien van o.a. nieuwe matrassen, een nieuwe grote XL-kap, nieuwe bank kussens, en nieuwe gordijnen. Bijzonder aan deze boot is dat de douches beiden gescheiden … Continue reading “Wij introduceren; de ‘Majoris’. 12,15 meter aan ‘Comfort Plus’ vaarplezier.”

Onze schepen zijn nu gecategoriseerd in vier overzichtelijke categorieën

alo Posted on

Het winteronderhoud is in volle gang. Zo ook online! Onze website is namelijk geüpdate! Per heden zijn onze nieuwe schepen: de Capella, Lucida en Myrthe, online te boeken. Ook is er gewerkt aan het overzichtelijk houden van onze vloot. Onze schepen zijn nu gecategoriseerd in vier categorieën: DeLuxe Comfort Plus Comfort Standaard Wel zo gemakkelijk. … Continue reading “Onze schepen zijn nu gecategoriseerd in vier overzichtelijke categorieën”

Drie nieuwe huurschepen in vaarseizoen 2019!

alo Posted on

Geweldig nieuws! Komend vaarseizoen mogen wij onze vloot aanvullen met drie nieuwe huurschepen! De ‘Capella‘ (exacte kopie van onze populaire Callisto), ‘Lucida‘ (een ruime all-season Merenpoort 1100-S) en de ‘Myrthe‘ (sportieve en veelzijdige Boarnkruiser 920 AK Cabrio)! Meer informatie volgt spoedig. Momenteel ondergaan de schepen onderhoud en een grondige refit. Er komen nieuwe vloeren, keukens, … Continue reading “Drie nieuwe huurschepen in vaarseizoen 2019!”