Nieuws

Wij introduceren; de ‘Majoris’. 12,15 meter aan ‘Comfort Plus’ vaarplezier.

alo Posted on

Wij introduceren; de ‘Majoris’. 12,15 meter aan ‘Comfort Plus’ vaarplezier. Uitgerust met 6 + 2 slaapplekken, twee douches, twee extra comfortabele sanibroyeur toiletten én twee koelkasten. Momenteel wordt het schip voorzien van o.a. nieuwe matrassen, een nieuwe grote XL-kap, nieuwe bank kussens, en nieuwe gordijnen. Bijzonder aan deze boot is dat de douches beiden gescheiden … Continue reading “Wij introduceren; de ‘Majoris’. 12,15 meter aan ‘Comfort Plus’ vaarplezier.”

Onze schepen zijn nu gecategoriseerd in vier overzichtelijke categorieën

alo Posted on

Het winteronderhoud is in volle gang. Zo ook online! Onze website is namelijk geüpdate! Per heden zijn onze nieuwe schepen: de Capella, Lucida en Myrthe, online te boeken. Ook is er gewerkt aan het overzichtelijk houden van onze vloot. Onze schepen zijn nu gecategoriseerd in vier categorieën: DeLuxe Comfort Plus Comfort Standaard Wel zo gemakkelijk. … Continue reading “Onze schepen zijn nu gecategoriseerd in vier overzichtelijke categorieën”

Drie nieuwe huurschepen in vaarseizoen 2019!

alo Posted on

Geweldig nieuws! Komend vaarseizoen mogen wij onze vloot aanvullen met drie nieuwe huurschepen! De ‘Capella‘ (exacte kopie van onze populaire Callisto), ‘Lucida‘ (een ruime all-season Merenpoort 1100-S) en de ‘Myrthe‘ (sportieve en veelzijdige Boarnkruiser 920 AK Cabrio)! Meer informatie volgt spoedig. Momenteel ondergaan de schepen onderhoud en een grondige refit. Er komen nieuwe vloeren, keukens, … Continue reading “Drie nieuwe huurschepen in vaarseizoen 2019!”

Henk deelt leuke foto’s van zijn eerste vaarvakantie op stoere huurschip de ‘Sirius’

alo Posted on

De ‘Sirius’, ons overcomplete stoere schip met achterkajuit én een open kuip, heeft een midweek met Henk en zijn naasten door mogen brengen. Met leuke foto’s als gevolg! Het was zijn eerste ervaring met de watersport. Wat ons betreft, een prettige kennismaking. Bedankt voor het delen Henk! En graag tot ziens! Meer weten over de … Continue reading “Henk deelt leuke foto’s van zijn eerste vaarvakantie op stoere huurschip de ‘Sirius’”

Milieuvriendelijk varen met GTL brandstof

alo Posted on

Sinds enkele jaren maken wij gebruik van de brandstof GTL. Een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele diesel. Zo is GTL Fuel kleurloos, bijna reukloos, vrijwel zwavel- en aromatenvrij en biologisch afbreekbaar. Deze innovatieve brandstof zorgt voor een schonere motor, lagere uitstoot van stikstof, fijnstof en roet. Kortom goed voor het milieu én uw vaarvakantie ervaring … Continue reading “Milieuvriendelijk varen met GTL brandstof”

10% lastminute korting op de Polaris of Haedi!

alo Posted on

Lekker vanaf het water genieten van het mooie weer? Volgende week hebben we nog een midweek vrij op de Polaris of Haedi! Voor volgend weekend hebben wij de Royal en Castor nog beschikbaar. Boek nu met 10% lastminute korting en ervaar de vrijheid bij Yachtcharter Huibers

Onze nieuwe #lingesloep ligt in het water!

alo Posted on

Driewerf hoera! Onze nieuwe #lingesloep ligt in het water. No.3 kent maar liefst 16 comfortabele zitplaatsen en is per direct te reserveren via www.lingesloep.nl. Hieronder treft een vrolijk filmpje van deze leuke aangelegenheid. Zet u het geluid aan?

Bent u al bekend met onze Cadeaucheque? Leuk om te geven, en misschien nóg wel leuker om te krijgen!

alo Posted on

Bent u al bekend met onze Cadeaucheque? Leuk om te geven, en misschien nóg wel leuker om te krijgen! Wilt u iemand verrassen met een ontspannen, avontuurlijk, of sportief cadeau? Wat dacht u van een onvergetelijke boottocht? Geen vaarroute is ons onbekend. Van actief, tot aan passief. Ideaal voor die ene lieftallige collega, uw beste … Continue reading “Bent u al bekend met onze Cadeaucheque? Leuk om te geven, en misschien nóg wel leuker om te krijgen!”

Nieuw in onze vloot: de Calypso!

alo Posted on

Vanaf dit vaarseizoen één van onze grotere jachten. De luxe en smaakvol ingerichte ‘Calypso’. In 2017 is het flink verbouwd en vernieuwd om uw vaarvakantie optimaal te kunnen faciliteren. Zo zijn er nu maar liefst vijf gescheiden slaaphutten met 10 vaste slaapplaatsen, twee badkamers en een gezellige salon. Daarnaast kent dit schip een volledig overdekt … Continue reading “Nieuw in onze vloot: de Calypso!”