Nieuws

Corona update 8 april: Corona maatregelen yachtverhuur

alo Posted on

Beste klant van Yachtcharter Huibers, Op dit moment krijgen wij vanuit onze gasten veel vragen hoe wij als verhuurder omgaan met de huidige situatie tijdens de COVID-19 crisis. Allereerst doen wij onze uiterste best om al uw vragen te beantwoorden maar het kan voorkomen dat het wat langer duurt dan u van ons gewend bent. … Continue reading “Corona update 8 april: Corona maatregelen yachtverhuur”

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst de “Atlas”!

alo Posted on

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst de “Atlas”. Dit schip is een waar ruimtewonder! De vier hutten bieden een comfortabel verblijf voor 10 (8+2) personen. In de praktisch ingerichte en gezellige salon bevindt zich veel kastruimte, een ingebouwde kluis en een L-vormige leren bank. Hier treft u tevens de televisie met DVD-speler, Digitenne en de … Continue reading “Maak kennis met onze nieuwste aanwinst de “Atlas”!”

Bent u al bekend met ons cabrio huurschip de ‘Borealis’?

alo Posted on

Ga op ontdekking  en bekijk het huurschip via ons 360° graden foto-album. Deze Valkkruiser Sport 850 is een schip met cabrio-dak, dat betekend dat tijdens zomer 2020 het volledige dak open kan voor een lekker koele bries, zonnige tint en groots uitzicht. Ideaal om de vrijheid op te ervaren! Dit schip staat tevens bekend om … Continue reading “Bent u al bekend met ons cabrio huurschip de ‘Borealis’?”

Heeft u vragen over de watersport of uw vaarvakantie?

alo Posted on

Heeft u vragen over de watersport of uw vaarvakantie? Onze ‘veelgestelde vragen’ pagina is bijgewerkt! De antwoorden kunt u lezen op http://bit.ly/veelgestelde-vragen-huibers. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het plannen van uw perfecte vaarvakantie. YACHTCHARTER HUIBERS Telefoon: 085 – 1043 087 Mobiel: 06 – … Continue reading “Heeft u vragen over de watersport of uw vaarvakantie?”

Duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen

alo Posted on

Sinds een jaar zijn wij overgestapt op TopFuel 100 en daarmee tevreden en trotse afnemers van #nestemy #renewablediesel #blauwediesel #TopFuel. Voorlopig varen wij en u daarmee op de juiste koers voor de toekomst, en hebben wij hierdoor onze CO2 uitstoot met ruim 89% kunnen verlagen.

Wij verwelkomen onze nieuwe aanwinst de ‘Mercurius’!

alo Posted on

Speciaal gebouwd voor de verhuur en toegespitst op de wensen van onze gasten. Wij verwelkomen onze nieuwe aanwinst de ‘Mercurius‘! Van binnen ervaart u een comfortabele vaarvakantie door de ruimte die de Mercurius te bieden heeft. Ook is het schip van alle gemakken voorzien. Denk aan twee koelkasten mét vriesvak, een oven en een vierpits … Continue reading “Wij verwelkomen onze nieuwe aanwinst de ‘Mercurius’!”

Voortgang winteronderhoud werkzaamheden aan huurschepen Australis en Capella

alo Posted on

Ook deze week is er weer hard gewerkt aan de Australis en Capella. Beide schepen zijn volledig opnieuw gelakt en nieuwe antislip aangebracht. Ook in de boten is hard gewerkt. In de Australis zijn de ramen en tent weer terug gemonteerd nadat de wandbekleding vernieuwd is. In de Capella is REM Yachting Jachtservice aan het … Continue reading “Voortgang winteronderhoud werkzaamheden aan huurschepen Australis en Capella”