Nieuws

Fotoshoot voor twee nieuwe huurschepen binnenkort online!

alo Posted on

Alle hens aan dek! Afgelopen week zijn onze twee nieuw huurboten de Majoris en de Myrthe op de gevoelige plaat vastgelegd. Nieuwe foto’s voor in het album én nieuwe 360º graden interactieve ervaringen staan voor beide schepen binnenkort online. Houd onze website in de gaten voor het resultaat!

Milieubewuste Yachtcharter uit Heukelum afgestapt van traditionele diesel

alo Posted on

Deze week zijn wij geïnterviewd door Het Kontakt uit Leerdam. Ons streven om onze schepen zo schoon mogelijk te laten varen is opgevallen. Zo stappen wij van traditionele diesel af en zijn wij overgegaan op de schone brandstof ‘HVO’. Wat dat inhoudt en het gehele interview is hieronder terug te lezen: HEUKELUM • Motorjachtverhuurder Jan … Continue reading “Milieubewuste Yachtcharter uit Heukelum afgestapt van traditionele diesel”

Televisiekijktip voor morgen (5 augustus, 22.15 uur, NPO 1): Denkend aan Holland

alo Posted on

Televisiekijktip voor morgen (5 augustus, 22.15 uur, NPO 1): Denkend aan Holland. In dit nieuwe programma ontdekken André van Duin en Janny van der Heijden Nederland vanaf het water. Ze varen door natuurgebieden, langs eeuwenoude stadjes en historische landgoederen. Natuurlijk meren André en Janny ook zo nu en dan aan, om de prachtige plekken te … Continue reading “Televisiekijktip voor morgen (5 augustus, 22.15 uur, NPO 1): Denkend aan Holland”

Een nieuwe aanwinst! De ‘Larissa’, identiek aan onze populaire Lucida!

alo Posted on

Naast de ‘Lucida’ verwelkomen wij dit jaar opnieuw een Merenpoort 1100-S! Een schip nagenoeg gelijk aan de Lucida en per heden te boeken via www.yachtcharterhuibers.nl. De Larissa is een stevig en solide yacht wat All-Season vaarplezier met comfortabele en ruime vertrekken biedt! Het schip is ruimtelijk ingericht en kent maar liefst 6 vaste slaapplaatsen, 3x … Continue reading “Een nieuwe aanwinst! De ‘Larissa’, identiek aan onze populaire Lucida!”

Tips omtrent Veilig varen in de watersport zonder vaarbewijs

alo Posted on

Samen door een sluis? Communiceren met een marifoon? Of veilig langs een veerpont? Hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk? Goed zeemanschap en een goede reisvoorbereiding zijn het halve werk voor optimaal vaarplezier! Veilig varen doen we tenslotte samen. Op onze website kunt u terecht voor informatieve filmpjes die u op de juiste weg helpen: … Continue reading “Tips omtrent Veilig varen in de watersport zonder vaarbewijs”

Onze motorboten zijn gespot in waterstad Utrecht!

alo Posted on

Onze webmaster, woonachtig in Utrecht, fietste afgelopen weekend toevallig langs de ‘Vaartsche Rijn’… en wat schetst zijn verbazing? Niet alleen de opvallende Royal, maar ook de Geminus én onze nieuwe Majoris! Netjes achter elkaar afgemeerd bij de ‘Oosterkade’ nabij het ‘Ledig Erf’. De zon scheen en op de Utrechtse terrasjes was er volop levendigheid. Heerlijk … Continue reading “Onze motorboten zijn gespot in waterstad Utrecht!”