Ervaar de vrijheid...

En ontdek de watersport!

Onze vloot bestaat uit diverse motorjachten variërend in lengte van 8,00 tot 14,99 meter. Een vaarbewijs is niet verplicht, vaarervaring is bij sommige boten gewenst. Geen ervaring? Geen zorgen. Boek ons schipperstraining arrangement en krijg de fijne kneepjes van het vak geïnstrueerd van een gecertificeerde zeeman. Alle schepen zijn ingericht om u een zo aangenaam mogelijke vaarvakantie onder alle weersomstandigheden te kunnen bieden. Ook zijn onze motorboten uitgerust met een compleet inventaris voor een zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Utrecht, Amsterdam en het Groene Hart van Nederland. Ook als u wilt genieten van de prachtige Linge, kunt u bij ons een boot huren op de Linge. Welkom aan boord!

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring

Voor het huren van onze motorboten is een vaarbewijs niet verplicht

Persoonlijk, vriendelijk en benaderbaar

Een familiebedrijf met veel persoonlijke aandacht en attentie

Geen vaarroute is ons onbekend

Huur een motorjacht centraal in Nederland en vaar door Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. U kunt bij ons gemakkelijk een boot huren op de Linge voor een onvergetelijke Lingevaart.

Servicegericht, met oog voor detail

Directe service bij storing of pech en bereikbaar buiten kantooruren

Op welke motorboot beleeft u uw zorgeloze vaarvakantie?

Hieronder treft u onze motorboten. Kies een boot voor meer informatie, voor een impressie, de kosten en beschikbaarheid. In de boekingskalender kunt u uw datum reserveren. Daar worden de kosten en arrangement mogelijkheden ook direct getoond.

TopFuel Brandstof

Duurzaam en milieuvriendelijk motorboot varen

Yachtcharter Huibers vindt schoon varen en een goed milieu belangrijk, daarom gebruiken wij TopFuel als brandstof in onze boten. Zowel het milieu als onze gezondheid varen wel bij het gebruik van de brandstof die onze motorjachten gebruiken. Dat is een prettige gedachte in een tijd waarin duurzaamheid zo'n belangrijke rol speelt. 

Persoonlijk en vakkundig

Over familie Huibers

Yachtcharter Huibers is een gedreven onderneming op het gebied van de watersport. Wij zijn een familiebedrijf wat veel persoonlijke aandacht en attentie geeft aan u als onze gewaardeerde gast. Ons doel is om u als huurder op onvergetelijke wijze kennis te laten maken met de watersport.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Nieuw in onze vloot: een Barkas 900 OK

13 februari 2024

Vanaf 2024 mogen wij een nieuwe aanwinst in onze vloot verwelkomen: een...

Lees meer

Introducing the Liberty: onze nieuwste aanwinst in de vloot!

20 februari 2023

Wij zijn trots dat wij vanaf dit jaar een prachtige Linssen Grand Sturdy 40.0...

Lees meer

Ingezonden bericht vanaf de Geminus

5 juni 2021

De familie Schiefele was deze week onderweg met stralend mooi weer!

Lees meer

Wat onze gasten zeggen

4,3
o.b.v. 160 ervaringen