Een weekend lang genieten op een boot

Er even een paar dagen tussenuit met familie of vrienden? Bij Yachtcharter Huibers huurt u eenvoudig en zonder vaarbewijs een motorboot voor een weekend op het water. Kom optimaal genieten op een van onze comfortabele boten. Ook buiten het hoogseizoen.

Onze motorboten zijn de perfecte keuze voor een zorgeloos weekend erop uit met uw gezin, familie of vrienden. Of u nu samenkomt voor een speciale gelegenheid of voor een onvergetelijk weekend weg; aan boord vindt u alle comfort voor iedereen in uw gezelschap. Met ruime zitplaatsen, fijne bedden en een volledig uitgeruste keuken, kunt u ontspannen en genieten terwijl u geniet van het moois dat Gelderland u vanaf de Linge te bieden heeft.

Stap op vrijdagmiddag aan boord en laat de drukte van het dagelijkse leven achter in onze haven. Geniet van het voorbijtrekkende landschap, het kabbelende water en de zon die op uw gezicht schijnt. Het is tijd voor een weekend quality time op het water!

Goed voorbereid een weekend varen met een motorboot

Op vrijdag ligt uw boot voor u klaar in onze haven in Heukelum. Bij de overdracht ontvangt u een uitgebreide uitleg over het schip van uw keuze en als dat nodig is, kunt u onze vaartraining volgen. Alles om zonder zorgen en goed voorbereid op pad te gaan. Zo wordt u vanzelf een ervaren stuurman- of vrouw. 

Om uw verblijf aan boord zo comfortabel mogelijk te maken, is een uitgebreid servicepakket inbegrepen bij de huurprijs van de boot. Wij regelen voor u:

  • een gevulde watertank en gasfles
  • schoonmaakmiddelen aan boord
  • eindschoonmaak (binnen en buiten)

Daarnaast kunt u kiezen voor onderstaande opties:

  • linnen/handdoeken pakketten
  • verhuur reddingsvesten
  • fietsverhuur

Geniet van een zorgeloze tijd op onze prachtige motorboten met een van de verschillende arrangementen en extra’s die wij u aanbieden. Laat het ons vooral weten als u speciale wensen heeft, want bij Yachtcharter Huibers denken wij graag met u mee. U hoeft alleen maar te ontspannen en te genieten van een geweldige tijd op het water samen met uw gezelschap! 

Varen in luxe met een jacht van Yachtcharter Huibers

De boten van Yachtcharter Huibers zijn stuk voor stuk met zorg door ons geselecteerd en ingericht. Aan boord zijn alle voorzieningen aanwezig en de praktische indeling van onze boten zorgt voor een aangename ruime leefruimte. Met verschillende gescheiden slaaphutten is er voldoende ruimte voor privacy en komt u tijdens een weekend varen helemaal tot rust.

De “Liberty” is een van onze stijlvolle en luxe motorjachten. De ruime gangboorden rondom dit Linssen jacht zijn voor een gezelschap met kinderen of ouderen heel praktisch. Dit schip beschikt over een kuip met verlichting, verwarming en een kuiptent, waardoor het ook in de avonduren een fijne plek is om gezellig samen te zijn. Genietend van een mooie zonsondergang en onder het genot van een hapje en een drankje kan uw weekend op het water niet beter worden. 

In onze vloot vindt u voor elk gezelschap een passende boot. Laat u verrassen!

Bekijk aanbod

Drie dagen lang Gelderland ervaren vanaf het water

Ontdek de Linge (link naar:https://yachtcharterhuibers.nl/informatie/varen-op-de-linge), de langste rivier van Nederland, vanaf een boot van Yachtcharter Huibers. Vanuit onze jachthaven kunt u zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts varen om deze prachtige rivier te verkennen. Met digitale vaarkaarten binnen handbereik kiest u uw vaarroute en bent u klaar voor een weekend vol vaarplezier. Vaar langs de diverse dorpen en stadjes, geniet van de Betuwse boomgaarden in bloei en ontdek onderweg de mooiste plekjes van Gelderland. Even een middagje van boord en toe aan een culturele touch? Kijk uw ogen uit in het Glasmuseum in Leerdam of kom historie snuiven in Kasteel Neerijnen. Er is meer dan genoeg te zien en te beleven dit weekend.

Onze boten zijn zeer geschikt voor het verkennen van de Biesbosch en het varen op de Linge. Het laatste deel van de rivier heeft beperkte toegang, maar maakt u zich geen zorgen! Wij delen graag onze ervaringen en handige tips om u op weg te helpen naar prachtige passende vaarroutes. 

Reserveer vandaag nog uw motorboot voor 3 dagen en geniet binnenkort van uw avontuur op het water!

Huur een motorboot

Daarom een motorjacht huren bij Huibers

Ervaar de vrijheid in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland! Op onze motorboten beleeft u een zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Utrecht, Amsterdam en kunt u ontspannen in het Groene Hart van Nederland. U kunt bij ons een motorboot huren zonder vaarbewijs!

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring
Persoonlijk en benaderbaar
Servicegericht, met oog voor detail
Comfort is een vanzelfsprekendheid
Directe service bij storing of pech
Bereikbaar buiten kantooruren
Geen vaarroute is ons onbekend
HISWA garantie