Ervaringen

8,6/10 116 reviews


10,0/10
“Angelurlaub mit Freunden ”
Myrthe (Boarnkruiser 920 AK Cabrio) | Harald Diefenbach | 12 oktober 2021
Wir hatten die Myhrte für eine Woche gebucht, um am Hollandsdiep Tagsüber den Räubern nachzustellen und Nachts im Hafen zu Angeln. Das Boot war von der Länge Ideal da leicht zu Steuern und der Platz zum Essen, Schlafen und Chillen ausreichend. Werden es nächstes Jahr wieder buchen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,8/10
“varen op de POllux”
Pollux (Barkas 1080 Paviljoen OK) | Leo en Ria van der Harst | 8 oktober 2021
wij hebben heerlijk 10 dagen gevaren met de Pollux, het is een fijne boot, goed uitzicht tijdens het varen en de motor hoor je nauwelijks wat heel prettig is.
De bedden waren super met de nieuwe matrassen. Jan en Alijda bedankt voor de goede zorgen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,8/10
“Geslaagde vakantie in eigen land”
Mimosa (Aquanaut 850 OK) | Jorden & Shawn | 6 oktober 2021
Vanwege al het geregel door corina besloten om in eigen land op vakantie te gaan, maar dan niet op een vakantiepark, maar iets nieuws. Dit was onze eerste ervaring naast het varen met een sloepje en mede dankzij de familie Huibers een onvergetelijk ervaring. Zij zijn erg vriendelijk, toegewijd en tevens goed bereikbaar. En niet te vergeten wordt er op verschillende manieren bijgedragen aan een beter milieu. Proficiat!
Genoten van een week met redelijk goed weer op de Mimosa. Zonder vaarbewijs, maar met schipperstraining (die je bij kunt boeken) is deze jacht ideaal om prachtig Nederland eens vanaf het water te aanschouwen. Het ruime achterdek is een enorm pluspunt. Je kunt zo lekker en beschut buiten zitten, ook tijdens de vaart.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
6,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Sehr schönes Boot in perfektem Zustand ”
Tauris (Vri-Jon Contessa 37) | Luca M. | 5 oktober 2021
Das war in perfektem Zustand und das Personal vor Ort war sehr freundlich. Wir kommen auf jeden Fall wieder.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Chartertörn mit der Royal”
Royal (Pacific Allure 155) | Ralf Weißsieker | 5 oktober 2021
Der Törn mit dem Flaggschiff Royal hat und sehr gut gefallen. Das Schiff bot für uns vier Personen mehr als genug Platz. Es war schon Luxus. Das Boot haben wir sauber übernommen. Es liess sich gut steuern, beim Navigieren etwas behäbig, was dem enormen Gewicht geschuldet ist. Das Revier Zeeland ist sehr abwechslungsreich, von großen Gewässern bis zu kleinen Kanälen mit schönen Örtchen war alles dabei.
Boot und Revier sind sehr empfehlenswert. Natürlich wurden wir sehr freundlich von Frau und Herrn Huibers empfangen und auch verabschiedet.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,8/10
“Vaartocht Groene Hart en Betuwe”
Larissa (Merenpoort 1100) | AK56000 | 28 september 2021
De week van 20/9 tot 27/9 2021 hebben wij een tocht gemaakt door het Groene Hart en de Betuwe met de Meerenpoort 1100, “Larissa”. De ontvangst was allerhartelijkst net als de Schip-/vaarinstructie door Ton Cornet. Logisch dat men wil zien dat je een schip van 11,10m x 2,86h x 3,85b en 1,10m diepgang onder controle hebt(ik zou zelf een veilige marge van 3.00m hoogte aanhouden, dat voorkomt verrassingen). We hebben genoten van het schip, Voorzien van een zeer prettige indeling, en vooral voldoende sta-hoogte. Mede doordat het zo gemakkelijk bestuurbaar is, met een hek- en boegschroef, Is dit schip voor de beginnende “schipper” een prima opstap. De viercilinder Hino 120 PS diesel doet zijn werk prima en reageert prima op de gevraagde actie vanaf de brug. De kombuis is prima ingericht met voldoende ruimte voor het kommaliewant(potten/pannen/ koppen/schotels etc.). Mede door al deze voorzieningen is dit een fantastisch schip om je vakantie voor korte, maar zeker ook langere duur, op door te brengen.
Punt van kritiek; Waarom ik aangeef dat de compleetheid van boot en -uitrusting te wensen overlaat? Dit ligt louter aan het feit, dat ik Navigatieverlichting mis! In mijn optiek, een schip hoort Navigatieverlichting te hebben, ik wil gezien worden!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
6,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Mimosa”
Mimosa (Aquanaut 850 OK) | Wynand en Monique Veenstra | 28 september 2021
Wat een fantastische boot voor twee mensen. Alles wat je nodig hebt is aan boord. Alles tot in de puntjes verzorgd door het team Huibers, echt top! Jullie gaan ons terug zien want we hebben de vaar koorts te pakken. Bedankt allemaal😃

Groetjes van Wynand en Monique.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,4/10
“Majoris Renal 40”
Majoris (Renal 40) | Michael Salmon | 28 september 2021
Bei super Wetter und einem Boot ohne Mängel (es hat wirklich alles funktioniert)
ist Zeeland wirklich ein Traum.

Das Boot Ist verbrauchsarm bei 1800 U/min ca. 10 Liter die Stunde gebraucht .
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

7,2/10
“Weekje weg in het najaar”
Haedi (Curtevenne 830 AK/OK) | Harm Uuldriks | 27 september 2021
Eind september 2021 gingen wij nog een weekje weg, onze keuze was gevallen op de Haedi.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
6,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
4,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

9,6/10
“Varen met de Antaris”
Antaris (Vri-Jon Contessa 37) | Jon Heuzeveldt | 27 september 2021
De Antaris is een ruime en comfortabele boot met een volledige inrichting.
Door de gescheiden slaapcabines, beide met douche en toilet, is deze boot zeer geschikt voor twee echtparen. De vaareigenschappen zijn uitstekend, de boot vaart stabiel en door de boeg- en hekschroef is aanleggen en manouvreren gemakkelijk.
De navigatiekaart op de bijbehorende i-pad is zeer nauwkeurig en functioneert uitstekend. Helaas gold dit niet voor sommige meetinstrumenten: de motortoerenteller gaf soms niets aan, de snelheidsmeter viel regelmatig uit en, vooral lastig op smalle waterwegen, de dieptemeter werkte niet.
Mede door het mooie weer hebben we een aangename week op deze boot doorgebracht.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer