Ervaringen

9,7/10 17 reviews


9,2/10
“Bootstörn2020 Mit MY Majoris”
Majoris (Renal 40) | Hermann Wacker | 18 oktober 2020
Erfreulich mit wieviel Geduld und Verständnis die Familie Huibers auf die zweimalige Verschiebung des Törns wegen Corona reagiert hat. Das Boot Majoris ,eine 12 m Yacht die mit 4 - 6 Personen optimal besetzt ist, bietet ausreichen Platz und Komfort. Sie ist gut zu fahren und durch Bug und Heckstrahlruder leicht zu manövrieren. Es war bereits unsere dritte Fahrt mit der Majoris. Beim ersten Törn hieß sie noch Waarheit 2 und lag in Rotterdam.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Helemaal geweldig”
Sirius (Barkas 1150 AK/OK) | Harry en Sonja van Nerum | 18 oktober 2020
We hebben een heerlijk midweekje met de Sirius gevaren van Heukelum naar Dordrecht, Hellevoetsluis, Zevenbergen, Gorinchem en de laatste ochtend terug naar Heukelum voor oktober heerlijk weer gehad, elke dag zo'n 5 uur gevaren zeker voor herhaling vatbaar 👍
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Top Boot für 2 Paare”
Majoris (Renal 40) | Wolfgang | 11 oktober 2020
Top Boot für 2 Paare, da 2 Duschen & 2 Toiletten. Tolle Aufteilung mit großzügigem Küchen & Aufenthaltsbereich. Das Boot lässt ich gut fahren, so macht es Spaß!
Aufgrund von Corona war Südholland für uns tabu und wir haben uns in Gelderland und Nord-Brabant aufgehalten. Das Fahrrevier war nicht ganz so spannend, da uns die kleinen Kanäle gefehlt haben, jedoch gibt es tolle Orte zum Besuchen, z.B. Heusden, Woudrichem oder der Wasser-Nationalpark bei Dimmern.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

10,0/10
“Super ”
Majoris (Renal 40) | Andre roijmans | 7 oktober 2020
Een heerlijk lang weekend gehad op dit prachtige schip.
Na het ontvangst door Jan, een handige tas gehad met oa de ipad met de vaarkaarten erop dit is super handig onderweg, na nog een een lekker bakje koffie, zijn wij vertrokken met de majoris,
Wat opviel was hoe netjes en schoon het schip is, ook van binnen was alles tip top,
Nu het weer wat kouder is, was de kachel boven in de stuurhut heerlijk, ook de centrale verwarming was top.
Ook onderweg als wij een vraag hadden over een sluis of iets over de boot was een telefoontje naar Jan geen probleem, hij legde het netjes uit, dit geeft toch een extra fijn gevoel onderweg, wetend dat er altijd iemand is waar je terecht kan met je vragen,
Wij hebben een top lang weekend gehad,
Ons gaan ze zeker vaker terug zien

Dankjewel Jan en je team,
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Majoris vom 25.9-2.10.2020”
Majoris (Renal 40) | Zimmer-Breian, Sonja | 3 oktober 2020
Wir hatten eine tolle Tour, die Vermieter waren sehr freundlich und hilfsbereit.
Der Spritpreis war allerdings sehr hoch.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Midweek varen met de Callisto”
Callisto (Pedro Solano 33) | Avezaat | 30 september 2020
Op 21 september begonnen wij aan onze vaartocht met de Callisto op de Linge vanuit Heukelum. Het was prachtig weer en na een mooie tocht kwamen wij aan in de haven van Gorinchem. De volgende dag zijn wij de Merwede overgestoken naar de Brabantse Biesbosch. Door de ondiepe vaarroutes gevaren, geen probleem, want op de Callisto zat een prima dieptemeter. Prachtige natuur, veel vogels. Eind van de dag overgestoken naar de haven van Dordrecht. 's Avonds een bezoek gebracht aan het centrum van Dordrecht. De derde dag was het weer wat minder maar nog steeds prima. Na de Dordtsche Biesbosch te hebben doorvaren aangekomen in het vestingstadje Heusden. Hier overnacht en de volgende ochtend het stadje bekeken.
Vandaag wat meer regen en dus verder gevaren naar Woudrichem. Daar even aangelegd om ook dit vestingstadje te bekijken. De havenmeester had een mooi plekje voor ons waar we een poosje mochten liggen. Aan het eind van deze dag zijn we teruggevaren naar Heukelum en kwam er een einde aan deze mooie vaartocht.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,0/10
“Herrentour”
Atlas (Tyvano 1350) | Stefan | 27 september 2020
Sehr nette Vermieter und ein klasse Boot. Wir waren mit 7 Männern auf Herrentour, genau das richtige Schiff dafür.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
6,0/10
Lees meer

8,8/10
“Schöne Ferien mit der ganzen Familie”
Majoris (Renal 40) | John | 27 september 2020
+ Sehr schönes Boot mit guter intakter Ausrüstung
+ Die Fahrräder waren in einem Topzustand
+ Sehr schönes Fahrgebiet (grosse Flüsse, De Biesbosch, Willemstad, Woudrichem)
+ Sehr gastfreundliche Vermieter
+/- Leider war bei der Übernahme nicht alles ganz sauber gereinigt
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
6,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Heerlijk varen, perfecte service!!”
Larissa (Merenpoort 1100) | René en Ientje Kolpa | 26 september 2020
14 dagen Larissa gehuurd om over de Nederlandse rivieren te varen. Ervaren watersporters, maar geen motorervaring, dus de twee uur instructie van Ton waren meer dan welkom en nuttig, een aanrader!!
Larissa is een heerlijk schip, stuurt prettig, zeer handelbaar. Voor vier personen zeer ruim, met 6 volwassenen misschien wat krap.
Het varen over de rivieren voldeed meer dan aan onze verwachtingen (Lek, Neder-Rijn en IJssel), de tablet met waterkaarten waar de Huibersen ons mee uitrusten werkt ideaal.
Er kwam een wreed einde halverwege deze heerlijke vakantie door een ongeluk (op de wal!!!) met een armbreuk als gevolg. De hulp van Jan Huibers was fantastisch, de hulp en service om de boot terug te halen perfect. Maar vooral de hele lieve persoonlijke betrokkenheid van Jan en Alijda heeft ons zeer getroffen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Vaartocht over de Linge met een 16 persoonssloep ”
Lingesloep (16pers) | Yvonne Meijer | 24 september 2020
Deze sloep gehuurd met 6 personen zodat er ruimte genoeg was om afstand te houden
Het was prachtig weer dus iedereen heeft genoten van een mooie tocht
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer