Ervaringen

9,3/10 66 reviews


9,6/10
“uitstekend, Kan niet beter!”
Larissa (Merenpoort 1100) | Henk | 26 juli 2021
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,8/10
“Een heerlijke vakantie”
Antaris (Vri-Jon Contessa 37) | Fam Meijerink | 26 juli 2021
We hebben een heerlijke vakantie gehad met een heerlijke boot. Goede instructies vooraf, mooie vaart en mooi weer.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,4/10
“Top Service Huibers”
Mercurius (Drait Advantage 42) | Fam. Stevens | 25 juli 2021
"Gastvrijheid" - "behulpzaamheid" - "eerlijke communicatie"
Gewoonweg een top service van Huibers
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

10,0/10
“16 persoons sloep”
Lingesloep (16pers) | Eric Vlot | 21 juli 2021
Op deze mooie boot hebben we een mooie tocht gemaakt. Lunch geregeld bij Bakker Bart in Leerdam. Aangemeerd in Asperen en daar heerlijk gezeten.
Heerlijk rustig overal.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

7,2/10
“Polaris 5 juli 2021”
Polaris (Curtevenne 830 AK/OK) | Evert | 11 juli 2021
De boot is tamelijk simpel, makkelijk te manoeuvreren en de essentiële zaken waren aan boord. De iPad met GPS is enorm handig om te navigeren. De techniek werkte prima. Wij vonden de staat van onderhoud matig (o.a. versleten lijnen en lekkage) en de inventaris was niet geheel compleet. Als de motorruimte geïsoleerd was, zou het varen comfortabeler zijn.
Als je een vraag of opmerking hebt, krijg je prompt een reactie van de familie Huibers. Zij volgen je echt op afstand!
Al met al hebben wij een heerlijke week gehad. Nederland is het allermooist vanaf het water.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
4,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
4,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“Eine tolle Woche”
Larissa (Merenpoort 1100) | Klaus Heinrich Leifeld | 8 juli 2021
Obwohl das Wetter nicht immer mit uns war, haben wir eine wunderschöne Woche in Zeeland verbringen dürfen. Unser Boot, die Larissa hat uns dabei sehr gute Dienste geleistet. Das Schiff ist zwar etwas in die Jahre gekommen, doch unsere Crew musste auf nichts verzichten. Die Larissa ist geräumig, sehr gut eingerichtet, sauber und lässt sich relativ leicht fahren. Etwas Erfahrung zu haben, hilft, denn gerade auf den "Salzwasser-Gewässern" rund um Zieriksee und in den Stadthäfen kann völlige Ahnungslosigkeit Probleme bereiten.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“heerlijke vakantie”
Royal (Pacific Allure 155) | Harrij Rijker | 5 juli 2021
Wij zijn 10 dagen met de Royal gaan varen. Dit was een hele belevenis.
Over de Vecht, het Randmeer op richting Urk en daarvandaan via Kampen de IJssel op richting Wijk bij Duurstede en daarna via Leerdam naar Heukelum. Een prima boot om deze tocht mee te doen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“zeer fijne midweek gehad”
Haedi (Curtevenne 830 AK/OK) | Hans en Nelleke | 3 juli 2021
Ondanks dat het weer wat minder was hebben we heerlijk met de Haedi een fijne midweek gevaren o.a. naar Delft , Alblasserdam en Gorinchem bij vertrek op maandag was alles weer super geregeld door de fam. Huibers en de crew .
Weer een dikke pluim voor de hartelijke ontvangst en de SERVICE .

Ga zo door en we verheugen ons al op de volgende boottocht .
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Betrokken en prettige yachtcharter”
Atlas (Tyvano 1350) | Wilbert en crew | 3 juli 2021
Wij zijn met 4 volwassenen en een peuter een week wezen varen met de Atlas op de Grote Rivieren. Je merkt aan alles dat Huibers een betrokken onderneming is. Het schip was keurig, functioneerde naar verwachting en de relatief stille motor vaart erg comfortabel. Als we toch een vraag hadden, werd er snel via Whatsapp gereageerd. Wil je onbezorgd varen in die regio? Dan is Huibers zeker aan te raden. Tip: wij hadden een marifoon erbij gehuurd en dat bood zeker een meerwaarde.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Schöne Zeit mit einem schönen Boot”
Majoris (Renal 40) | Benno | 2 juli 2021
Ein sehr schönes Boot, geräumig, gut aufgeteilt, mit genug Leistung für die Waal. Bei sparsamer Fahrweise auch genügsam. Bug- und Heckstrahlruder machen das Manövrieren auch für Gelegenheits-BootsführerInnen handhabbar.

Die Küche ist voll ausgestattet, sogar 2 Kühlschränke sind an Bord. Bordstrom reicht für 1 Übernachtung ohne Landstrom, dann muss nachgeladen werden.

Wie immer super Service und Betreuung durch das Team von Yachtcharter Huibers. Gerne wieder!


Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer