Ervaringen

8,6/10 147 reviews


8,4/10
“Lingesloep 16 personen”
Lingesloep (16pers) | Marjan | 27 juni 2022
We hebben afgelopen zaterdag een heerlijke dag gevaren op de Linge met de lingesloep.
Ondanks de voorspellingen toch gegaan ( de mogelijkheid van annuleren werd geboden, top!), toen we vertrokken kwam de zon en heeft de gehele dag geschenen. Diverse keren aangelegd, de touwtjes zijn aan de korte kant..
Lekker ruime sloep met kussentjes, prima service!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

9,2/10
“Fantastische vaarvakantie!”
Neptunus (Brandsma Luna 40) | Peter & Anna | 23 juni 2022
We hebben een fantastische week gehad met de Neptunus! Geen noemenswaardige vaarervaring, maar de eerste uren werden we goed begeleid door Jan en instructeur Nico voordat we veilig en zelfstandig konden varen.
Mooie trip van ong. 250km gemaakt met een prachtige boot. Van Heukelum naar Heusden, stukje Biesbosch, Willemstad, Brielle, en weer terug naar Heukelum. Via rustieke wateren tot aan (voor ons) grote rivieren.
Service en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij de fam Huibers om je een onvergetelijke vakantie te geven. En het weer zat ook mee :-).
We komen zeker terug!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“midweek vaarvakantie met de Capella”
Capella (Pedro Solano 33) | verbeek patrick- karin | 14 juni 2022
Voor onze eerste vaarvakantie hebben we gekozen voor de Capella van Yachtcharter Huibers.
Mooie, comfortabele boot.
Prachtig genoten van het varen en de rust op het water
We zijn zeer tevreden over de opleiding van Toon en service van Alijda en Jan
Zeker voor herhaling vatbaar, en gaan in onze volgende vakantie terug boeken



Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“7 tolle Tage ”
Geminus (Valkkruiser Content 1300) | Reuter Guido | 12 juni 2022
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Ein wundervoller Toern, mit einem sehr guten Boot”
Mimosa (Aquanaut 850 OK) | Guido | 10 juni 2022
Wir waren für 10 Tage mit der Mimosa unterwegs….
Utrecht - Amsterdam - Leiden, etc.
Ein fantastisches Revier, mit Stadt und Natur.
Und alles mit einem Boot, das perfekt in Schuss und für diese Gegend bestens geeignet ist.

Vielen lieben Dank, an das Huibers Team
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Fijne vaarvakantie”
Callisto (Pedro Solano 33) | Rick Heijster | 9 juni 2022
Dankzij Huibers en hun boot de Callisto hebben we een fijn vaarvakantie gehad. Bedankt!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“Mooi en groot jacht”
Majoris (Renal 40) | Fam. Oomens | 8 juni 2022
Met 2 stellen hadden we alle ruimte op deze mooie Renal. Het jacht was keurig schoon en technisch ook helemaal in orde. Supermakkelijk manoeuvreren met boeg- en hekschroef. We hebben erg genoten van een lang pinksterweekend.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
6,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,4/10
“Tolle Fahrt”
Mercurius (Drait Advantage 42) | Vröhls | 7 juni 2022
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,0/10
“Boottochtje met de Capella”
Capella (Pedro Solano 33) | Ies Vink | 7 juni 2022
Met prachtig weer hebben we met een ervaren binnenvaart schipper een prachtige tocht kunnen maken naar de Oosterschelde, waar we onderweg o.a. een bever, lepelaars, bruinvissen en zeehonden hebben kunnen spotten. De jacht voldeed aan de gestelde eisen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
6,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Boorvakantie met de Myrthe”
Myrthe (Boarnkruiser 920 AK Cabrio) | Henk en Annette | 6 juni 2022
Inmiddels voor de zesde keer een boot gehuurd bij @yachtcharterhuibers.nl. Dit keer met de Myrthe op pad. Ook deze boot tiptop in orde. Mooi schoon en goed uitgerust. Altijd plezierig contact met Jan en Alijda, tijdens boeken, in en uitchecken, en soms nog even tussendoor met wat vragen. Meestal hebben we tijdens de reis ook nog wel een keer App-contact, om te laten weten hoe goed we ons vermaken.
Jan, Alijda en de crew : jullie verdienen echt een dikke 10!
En: jullie zijn nog niet van ons af. Tot een volgende keer. (Ik hoop snel).
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer