Ontdek, ontspan en vaar: 7 dagen onbezorgd genieten op een motorboot

Op avontuur in de meivakantie, een warme week in de zomervakantie die vraagt om waterpret óf de herfst bewonderen vanaf het water op een van onze boten? Een boot huren voor een week op het water is altijd een succes. In onze vloot vind u voor ieder gezelschap wat wils. Stuk voor stuk schepen die van alle gemakken zijn voorzien en waarmee u ook buiten het hoogseizoen comfortabel kunt genieten.

Samen ontspannen en wegdromen met uitzicht over het rimpelende water, of ten volle genieten van het gezelschap van uw gezin, vrienden, of familie. Op het water kan het allemaal. Bij Yachtcharter Huibers begint uw vakantieweek op het water vanaf vrijdag óf maandag. Samen met uw gezelschap verkent u uw ‘thuis’ voor de komende 7 dagen en 8 nachten; Wie kiest welke slaaphut? Van welke gemakken is de keuken voorzien? Uw bagage kunt u kwijt in de ruim aanwezige bergruimte, de koelkast aan boord wacht om gevuld te worden en de digitale vaarkaarten liggen voor u klaar.

U huurt bij ons een motorboot zonder vaarbewijs. Afhankelijk van uw vaarervaring en de boot van uw keuze, verzorgen wij een schipperstraining of een uitgebreide instructie. Zo gaat u deze week vertrouwd op weg. Daarnaast zijn wij bij storing of pech 24/7 bereikbaar voor service en hulp. Op naar een onvergetelijke vaarervaring in het Gelderse landschap!

Samen een boot huren voor een week

Alle tijd voor elkaar, die stapel boeken en gezelligheid. Het kabbelende water of het gezellige geroezemoes van de haven op de achtergrond. De ideale korte vakantie viert u op het water. Onze verhuurboten lenen zich uitstekend voor een intieme vakantieweek met zijn tweeën of een gezin. Ook als u iets meer privacy wenst, hebben wij een passend motorjacht in onze vloot.

Onze 2-4 persoons boten: 

 

 • Liberty - Linssen Grand Sturdy 40.0 Sedan Longtop. Dit jacht is ruim en handzaam te varen, dankzij een lage doorvaarthoogte wordt de vaarroute minder vaak onderbroken. Een echte blikvanger.
 • Neptunus - Brandsma Luna 40. Dit motorjacht valt terecht in onze selectie royale boten, met het ruime interieur en brede gangboorden voor maximaal comfort en bewegingsvrijheid. De lage doorvaarthoogte is zeer prettig bij bruggen omdat u vaak zonder oponthoud kunt doorvaren.
 • Capella en Callisto - Pedro Solano 33. Deze motorboten beschikken over twee hutten met een eigen badkamer en zijn praktisch ingericht, waardoor ze voldoende ruimte en privacy bieden en zeer geschikt zijn voor twee stellen of een gezin met grotere kinderen.
 •  Pollux - Barkas 10.80 Paviljoen. Zeer handzaam en makkelijk te varen model met een stoere uitstraling. Ideaal voor een beginnende stuurman of-vrouw. Ook wel bekend als de Denkend aan Holland boot van het gelijknamige tv-programma.
 •  Curtevenne Haedi - Curtevenne 830 AK/OK. Een compacte en stoere motorboot voor 2-4 personen. Door de afmetingen is dit model zeer handzaam en blijft niets op uw route onbereikbaar. 
 • Aquanaut Mimosa - Aquanaut 850 OK. Dit type schip heeft een lage doorvaarthoogte, hetgeen prettig is bij bruggen. Beschikt door de slimme indeling over extra lange bedden.
 •  Australis - Pedro 800 OK. Een praktisch ingedeelde, stoere motorboot met een handige lage doorvaarthoogte om bruggen sneller te kunnen passeren. Een schip met een authentieke, maritieme uitstraling.
 •  Antaris - Antaris Vri-Jon Contessa 37. Een ruim model voor 4 personen, met zowel in het voor -als achterschip slaapruimte en een badkamer voor optimale privacy.
 •  Boarnkruiser Myrthe -  Boarncruiser 920 AK Cabrio. Een klassieker, comfortabel en met wat langere bedden dan gebruikelijk voor een boot van deze afmetingen.

 

Een week varen met een gezelschap

Voor gezinnen of gezelschappen van 2 -10 personen biedt onze vloot voldoende keuze. Onze grootste boten bieden voldoende slaapplekken, leefruimte en meerdere sanitaire voorzieningen. Ideaal om er een week op uit te trekken met een wat groter gezelschap.

Ons aanbod grotere boten:  

 

 • Royal - Pacific Allure 155. Dit is ons superjacht in handzaam formaat. Royaal en luxe, voorzien van comfort en gemak op alle fronten. All-season schip.
 • Atlas - TTyvano 1350. Een motorjacht met veel ruimte aan boord, zowel binnen als buiten. Met 4 hutten geschikt voor een groter gezelschap.
 •  Geminus - Valkkruiser Content 1300. Een ideale motorkruiser voor een gezinsvakantie door de fijne vaareigenschappen en praktische indeling. De Valkkruiser is een begrip op de Nederlandse wateren.
 • Majoris - Drait Renal 40. Ruim, comfortabel motorjacht dat van alle gemakken is voorzien en daardoor zeer geschikt voor een groter gezelschap.
 • Mercurius - Drait Adventage 42. Comfortabel en ruim in alle opzichten, want deze motorboot is voorzien van 2 extra lange bedden met een lengte van 220 cm. 
 • Lucida - Merenpoort 1100 S. Dit luxe jacht biedt veel ruimte, heeft 6 vaste slaapplaatsen en is echt het jaar rond een comfortabel schip vanwege haar isolatie en verwarmingssysteem.
 •  Larissa - Merenpoort 1100. Voorzien van alle comfort, deze ruime motorboot. Zowel de zes bedden als de stahoogte zijn 200 cm.

 

Een rondje Gelderland varen in 7 dagen

Huibers Yachtcharters in Heukelum ligt aan de langste rivier van Nederland, de Linge. Vanuit onze jachthaven kunt u in een week zowel stroomopwaarts als stroomafwaarts varen om verschillende delen van de rivier te ontdekken. De digitale vaarkaarten op tafel en kiezen maar, want er ligt een volle week vaarplezier in het verschiet! Tijdens het varen geniet u van het prachtige landschap, dat vooral in het voorjaar echt een bezienswaardigheid is met de vele boomgaarden die de Betuwe rijk is.

De Linge volgend vaart u langs verschillende charmante dorpen en stadjes. In Leerdam vindt u in het Glasmuseum een indrukwekkende collectie glaswerk met zowel bijzondere historische stukken als hedendaagse kunst. Kasteel Neerijnen, in de buurt van Geldermalsen, is omgeven door een prachtig park voor een wandeling. Fort Asperen is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en behoort tot het UNESCO-werelderfgoed. Onze boten en sloepen zijn ideaal voor het verkennen van de Biesbosch en het varen op de Linge.

Houd er rekening mee dat het laatste deel van de rivier beperkte toegang heeft. Vraag gerust naar onze ervaringen en handige tips, want we kennen verschillende mooie vaarroutes en helpen u graag op weg. 

Review

Marie-Therese Beckers-Visser heeft met haar gezelschap een prachtige week gehad op het schip Mercurius

“Geweldige ervaring. Wat hebben we geboft! Een heerlijke week lang met mooie zonnige dagen genoten we van ons verblijf op de Mercurius. Met alle comfort aan boord en gerustgesteld doordat we op de telefonische hulplijn van Huijbers kunnen rekenen, starten we ons avontuur. Het is voor ons de eerste keer dat we op deze wijze een vakantie doorbrengen. Sluizen en bruggen gaan voor ons open, eendenfamilies zwemmen een eindje mee en de hazen bekijken ons van een afstandje. We varen over die immens brede Merwede, de lieflijke Linge en door de Biesbosch, bezoeken Leerdam, Heusden en Mariënwaard.'

Veel mooie ervaringen en we zeggen aan het eind van de week: ‘Dit smaakt naar meer!'

 

Motorjacht huren

Daarom een motorjacht huren bij Huibers

Ervaar de vrijheid in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland! Op onze motorboten beleeft u een zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Utrecht, Amsterdam en kunt u ontspannen in het Groene Hart van Nederland. U kunt bij ons een motorboot huren zonder vaarbewijs!

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring
Persoonlijk en benaderbaar
Servicegericht, met oog voor detail
Comfort is een vanzelfsprekendheid
Directe service bij storing of pech
Bereikbaar buiten kantooruren
Geen vaarroute is ons onbekend
HISWA garantie