Zorgeloos op vaarvakantie

Wij nemen u de zaken graag uit handen, zodat u méér tijd over houd om te genieten van een welverdiende vaarvakantie. Bij uw reservering kunt u aangeven welk pakket of pakketten u wenst voor uw verblijf. Wij verzorgen deze en regelen dat deze bij aanvang gereed is voor gebruik. Al onze arrangementen zijn te combineren!

Vaarcursus / schipperstraining

2 uur voor €110,-

Voor de Royal altijd verplicht. En tevens voor iedereen zonder vaarervaring. En handig voor de watersporter die zijn of haar kennis op peil wilt houden. U krijgt door een ervaren instructeur de nodige instructie aan boord. De vaarcursus start met 2 uur en in deze 2 uur wordt er intensief geoefend met het gebruik van de waterkaarten en het manoeuvreren van de boot, het aan- en afmeren en het knopen van de touwen.

Meer informatie

Reddingsvest

€9,95,- per stuk

Reddingsvesten zijn een belangrijk onderdeel van de veiligheid aan boord. Wij adviseren dringend een reddingsvest voor iedere opvarende aan boord. Het gevaar van overboord vallen is namelijk altijd aanwezig. Vanwege het hoge draagcomfort en veiligheid maken wij gebruik van automatische reddingsvesten. De vesten zijn bij te boeken voor €9,95 per stuk in de juiste gewichtscategorie. Kinderen zónder zwemdiploma voorzien wij gratis! Geef het aan bij uw boeking; dan zorgen wij dat ze aan boord zijn en u zorgeloos het water op kunt.

Fietsverhuur

€ 40,- per week per fiets

Ga er op uit en verken de omgeving waar u besluit aan te meren. De perfecte manier om de vrijheid te ervaren!

max. 2 fietsen per boot (alleen vouwfietsen toegestaan)

Inclusief in uw boeking

Servicepakket

Ons servicepakket omvat een uitgebreide voorbereiding voor uw vakantie zoals een gevulde watertank, gasfles, schoonmaakmiddelen aan boord etc. Daarnaast nemen wij u de eindschoonmaak zowel in als buitenom het schip uit handen. Wij zorgen ervoor dat u na afloop van uw vaarvakantie het vakantiegevoel niet direct kwijt bent. U hoeft zich geen zorgen te maken over de eindschoonmaak en kunt na een bak koffie, mét schone handen, door naar huis. Het servicepakket is in de huurprijs van uw schip inbegrepen.
 

Extra pakketten

Daarom een motorjacht huren bij Huibers

Ervaar de vrijheid in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland! Op onze motorboten beleeft u een zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Utrecht, Amsterdam en kunt u ontspannen in het Groene Hart van Nederland. U kunt bij ons een motorboot huren zonder vaarbewijs!

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring
Persoonlijk en benaderbaar
Servicegericht, met oog voor detail
Comfort is een vanzelfsprekendheid
Directe service bij storing of pech
Bereikbaar buiten kantooruren
Geen vaarroute is ons onbekend
HISWA garantie