Het Yachtcharter Huibers team

Jan en Alijda Huibers

Jan Huibers
Jan Huibers heeft het meeste vaarwater in zijn bloed. Hij begon op zijn 16e al met varen op een kustvaarder waarmee hij van diep in Polen naar Denemarken of van Londen naar Portugal voer. In die tijd heeft hij ondanks verschillende stevige stormen een liefde opgevat voor de zee en het varen. Een liefde die nooit meer weg zal gaan. Later is Jan overgestapt op de binnenvaart en een korte tijd later toch op de wal bij een scheepswerf aan het werk gegaan. Door de ervaringen van zijn arbeidsverleden houd hij er van om zoveel mogelijk zelf te doen aan onze motorjachten. Indien u een vaarinstructie krijgt zult u dat merken ook! Een echte zeevaarder in hart en nieren die u graag in aanraking doet komen met de watersport.

Alijda Huibers
Alijda Huibers is de vrouw van Jan Huibers, zij is na het behalen van de opleiding directiesecretaresse aan de slag gegaan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in laboratoriumapparatuur. Door de groei van Yachtcharter Huibers werkt zij sinds 2018 met alle plezier en passie volledig mee in Yachtcharter Huibers. Op kantoor verzorgt zij de administratieve zaken en op de haven zorgt zij ervoor dat de boten representatief en vaarklaar zijn voor de gasten. Alijda hecht dan ook veel waarde aan tevreden gasten. Haar doel is om al haar gasten het volledig naar hun zin te maken zodat zij de vrijheid kunnen ervaren!

Bij Yachtcharter Huibers bent u in goede handen.
Geniet van de Hollandse natuur en historie vanaf het water, u zult er nooit op uitgekeken raken. 

Samen hebben Jan en Alijda Huibers drie kinderen. Een dochter en twee zoons (een tweeling). Deze worden door Jan vaak ‘de smurf’ en de ‘twee draken’ genoemd.

Twee kapiteins in dienst
Yachtcharter Huibers beschikt ook over personeel. Er zijn twee kapiteins in dienst. Deze zijn beschikbaar voor gasten die met een kapitein willen varen. Ook zijn er twee extra schoonmakers in dienst om de boten tiptop in orde en altijd netjes en in de beste conditie op te kunnen leveren.

Motorboot huren