Wanneer
Personen
Periode
Motorboot huren in midden Nederland

Vaarvakantie in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland

Huur een motorjacht en vaar vanuit Heukelum richting Leerdam en verken prachtige vaarroutes in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Vanuit onze centraal gelegen jachthaven heeft u de mogelijkheid om de populaire vaargebieden als het Groene Hart, de Biesbosch of zelfs Zeeland te ontdekken. In het Groene Hart liggen de steden Amsterdam en Utrecht. Langs deze vaarroute vindt u zowel prachtige natuur, plassen en kleine riviertjes maar ook steden zoals Leiden en Gouda met rijke historie. De Biesbosch is geliefd vanwege de adembenemende flora en fauna. Voor varen op het grote water zet u koers richting Zeeland. Het zilte water, de frisse zeelucht en met vergezichten over het Zeeuwe landschap laten u optimaal genieten van uw vaarvakantie met uw motorjacht. Een mooie gelegenheid om langs de bruisende, historische plaatsen Bruinisse, Zierikzee en Veere te varen. Ook is het mogelijk om een boot te huren op de Linge. Gaat u een weekend, midweek of een week varen met een motorboot, wij helpen u graag uw ideale vakantie op het water in te richten. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vaarvakantie beleeft. Ervaar de vrijheid bij Yachtcharter Huibers!

Motorjacht huren bij Yachtcharter Huibers

Veilig varen en onbezorgd genieten van uw vaarvakantie

Bij Yachtcharter Huibers is het huren van een boot gemakkelijker dan u denkt. Onze volledige vloot motorjachten kan zonder vaarbewijs worden gehuurd, zodat u veilig kunt varen en onbezorgd kunt genieten van uw vaarvakantie.

Onze instructie aan boord is een must voor iedereen zonder vaarervaring en handig voor watersporters die hun kennis willen bijspijkeren. Onder begeleiding van een ervaren instructeur volgt u een korte vaartraining van 2 uur. U leert manoeuvreren, aan- en afmeren, touwen knopen en het gebruik van waterkaarten. Deze vaarcursus is geschikt voor het hele team aan boord, omdat het manoeuvreren van een schip teamwork vereist tussen de crew en de kapitein. Versterk het team en vaar vol vertrouwen met onze instructie aan boord.

Onvergetelijke vaaravonturen op een motorjacht bij Yachtcharter Huibers

Veilig varen en onbezorgd genieten van uw vaarvakantie?

Als ervaren jachtverhuurder bieden wij een uitgebreide vloot van motorjachten aan die garant staan voor een onvergetelijke vaarvakantie. Bij Yachtcharter Huibers streven we ernaar om uw vaarervaring op maat te maken, met aandacht voor uw specifieke behoeften en wensen.

Ontdek onze jachtverhuur:

 • Geen vaarbewijs vereist

  Geniet van de vrijheid van het varen, zelfs zonder vaarbewijs. Bij Yachtcharter Huibers kunt u zonder enige ervaring een motorjacht huren. Onze ervaren instructeurs bieden aan boord de nodige instructies, zodat u met vertrouwen het water op kunt.

 • Veiligheid als prioriteit

  Uw veiligheid staat bij ons voorop. Al onze motorjachten worden regelmatig gecontroleerd en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast voorzien we u van een uitgebreide briefing en instructies aan boord, zodat u goed voorbereid en met gemoedsrust aan uw vaaravontuur kunt beginnen.

 • Uitgebreide vloot

  Bij Yachtcharter Huibers begrijpen we dat elke vaarvakantie uniek is. Daarom bieden we een uitgebreide selectie motorjachten aan, variërend in grootte, stijl en voorzieningen. Of u nu op zoek bent naar een gezinsvriendelijke boot of wilt u een ruim motorjacht huren voor een vriendengroep, we hebben een passende optie voor u.

 • Persoonlijke service en expertise

  Laat ons u adviseren bij het kiezen van het ideale motorjacht dat voldoet aan uw behoeften en wensen. Daarnaast delen we graag onze uitgebreide kennis van vaarroutes, zodat uw vaarvakantie een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij gaan verder dan alleen het verhuren van motorjachten

We streven ernaar om uw vaarervaring zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen. Daarom bieden we advies op maat, waarbij we rekening houden met de samenstelling van uw groep en de raden we de meest geschikte vaarroute aan die past bij de (mogelijke) weersomstandigheden. Tijdens een hittegolf raden we bijvoorbeeld de route naar Zeeland aan, waar het minder warm is en op open water altijd een verfrissend briesje waait. Zo zorgen we ervoor dat uw vaarroute perfect aansluit bij de omstandigheden, zodat u optimaal kunt genieten van uw vaaravontuur. 

Stap aan boord bij Yachtcharter Huibers en ervaar de vrijheid, luxe en de persoonlijke service die wij bieden.

Neem contact op

Daarom een motorjacht huren bij Huibers

Ervaar de vrijheid in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland! Op onze motorboten beleeft u een zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Utrecht, Amsterdam en kunt u ontspannen in het Groene Hart van Nederland. U kunt bij ons een motorboot huren zonder vaarbewijs!

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring
Persoonlijk en benaderbaar
Servicegericht, met oog voor detail
Comfort is een vanzelfsprekendheid
Directe service bij storing of pech
Bereikbaar buiten kantooruren
Geen vaarroute is ons onbekend
HISWA garantie