Verken het prachtige Nederland met motorboot Myrthe, Haedi of Mimosa van Denkend aan Holland

Ontdek de ideale motorboten om de prachtige Nederlandse wateren te verkennen. Of u nu in de grachten van Amsterdam of Utrecht wilt varen of de rustige waterwegen van Het Groene Hart in Holland wilt bevaren, wij hebben de ideale metgezellen voor uw vaaravontuur in Nederland.

Bij het zien van de bijzonder mooie vaarroutes in het Hollandse landschap, zoals André en Janny die verkennen in het bekende programma 'Denkend aan Holland', kunt u zich ongetwijfeld voorstellen hoe u zelf met een van deze comfortabele motorboten gaat varen. Bij Yachtcharter Huibers bieden we u de mogelijkheid om dezelfde comfortabele motorjachten te huren waarmee André en Janny de Hollandse wateren doorkruisten in dit populaire tv-programma. Met de lage doorvaarthoogte, lage diepgang en handzame breedte, zijn deze modellen ideaal voor bijna alle vaarroutes en kunt u vrijwel onder alle bruggen door. Hierdoor behoren deze boten, naast de fijne vaareigenschappen, tot geliefde modellen motorjachten om te huren.

Motorboot Myrthe

Verken de Hollandse wateren in stijl met de Mythe boot, een klassieke Boarnkruiser met comfort en charme.

Kenmerken Myrthe:

 •  Boottype/merk: Boarnkruiser 920 AK cabrio  
 • Geschikt voor: 2 tot 6 personen
 • Lengte: 10,20 meter
 • Hoogte: 2,45 meter 
 •  Diepgang: 0,9 meter

Maak kennis met de Myrthe, een klassieke Boarnkruiser 920 AK Cabrio. Het langste model boot uit het tv-programma waarmee André van Duin en Janny door Nederland varen. Gebouwd door jachtwerf de Boarnstream in Jirnsum. Deze boot is geschikt voor 2 tot maximaal 6 personen en laat zich met een lage doorvaarthoogte van 2,45 meter moeiteloos onder alle gangbare bruggen doorvaren. Zelfs in de smalle grachten van Amsterdam en Utrecht. Het comfort aan boord van de Myrthe is uitzonderlijk. Met 4 + 2 beschikbare bedden, inclusief langere bedden dan gebruikelijk voor schepen van deze lengte, en een douche, is het heerlijk vertoeven. Het recent gebouwde zwemplateau uit 2019 biedt een extra element van luxe. En laten we de cabriokap niet vergeten, waardoor u meer van het buitenleven kunt genieten. Verken de prachtige Hollandse natuur terwijl u aan niets meer hoeft te denken en ontspant op het dek van de Myrthe.

Motorboot Haedi

Laat u verrassen door alle mogelijkheden van de Haedi boot, een ruime Curtevenne motorboot voor ultiem vaarplezier.

Kenmerken Haedi:

 •  Boottype/merk: Curtevenne 830 AK/OK  
 • Geschikt voor: 2 tot 4 personen
 • Lengte: 8,50 meter
 • Hoogte: 2,30 meter 
 •  Diepgang: 0,8 meter

Zoals gezien in het tv programma ‘Denkend aan Holland’ is de boot Haedi, een Curtevenne 830 AK/OK die haar naam ontleent aan een ster in het sterrenbeeld Voerman. Met ruimte voor 2 tot 4 personen biedt deze motorboot een perfecte balans tussen comfort en wendbaarheid. Van de schilderachtige wateren van Het Groene Hart tot de historische grachten van steden als Utrecht en Amsterdam, de Haedi brengt u overal waar u wilt zijn. Binnenin vindt u een dinette, keuken, elektrisch toilet en twee vaste slaapplaatsen in de voorkajuit. De dinette kan eenvoudig worden omgebouwd tot een extra slaapplaats voor 2 personen. Verder is in de keuken alles aanwezig en in de punt van het schip bevindt zich een comfortabel V-bed voor 2 personen, terwijl de achterhut twee eenpersoonsbedden en extra bergruimte biedt. De Haedi is een praktische motorboot voor een avontuurlijke vaartocht in Holland.

Motorboot Mimosa

Geniet van de ultieme vaarervaring aan boord van de Mimosa boot, een elegante Aquanaut motorboot met alle luxe en comfort die u zich kunt wensen.

Kenmerken Mimosa:

 •  Boottype/merk: Aquanaut 850 OK
 • Geschikt voor: 2 tot 4 personen
 • Lengte: 9,00 meter
 • Hoogte: 3,10 meter 
 •  Diepgang: 0,9 meter

Ook bekend van ‘Denkend aan Holland’ is motorboot Mimosa, een Aquanaut 850 OK. Een stijlvol ontworpen model boot die gebouwd is door de gelijknamige jachtwerf, Aquanaut Yachting. Deze motorboot is toegevoegd aan onze vloot in 2021 en combineert functionaliteit met een lage doorvaarthoogte. Dit maakt dat de Mimosa boot ook een uitstekende keuze is voor het varen door steden zoals Utrecht en Amsterdam. De open kuip laat u nog meer van het buitenleven genieten en heeft een vaste bank en een comfortabele stuurstoel. Stap binnen in de voorkajuit en u vindt een dinette, keuken, toilet en slaapplaats. De dinette biedt plaats aan 4 personen en kan eenvoudig worden omgebouwd tot een extra slaapplaats voor 2 personen. De keuken is voorzien van alle moderne voorzieningen die u onderweg nodig heeft. Het V-bed in de punt kan worden aangepast naar een volwaardig tweepersoonsbed. Met handige voorzieningen zoals een volledige railing rondom het schip, krachtige dubbelschroefs boegschroef en heteluchtverwarming, kunt u verzekerd zijn van comfort en gemak tijdens uw vaaravontuur. Bovendien heeft de Mimosa boot in 2021 voorzien van nieuwe matrassen en gordijnen om uw verblijf nog aangenamer te maken.

Verken het prachtige Holland met onze comfortabele motorboten

Van de klassieke charme van de Myrthe boot tot de veelzijdigheid van motorboot Haedi en het comfort aan boord van de Mimosa boot, wij hebben de ideale metgezellen voor uw vaaravontuur. Kies vandaag nog de boot naar uw wensen en geniet van een onvergetelijke vaarervaring. Bekijk nu ons volledige aanbod huurboten en reserveer uw motorboot voor een geweldige tijd op het water!

Motorjacht huren

Daarom een motorjacht huren bij Huibers

Ervaar de vrijheid in Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland! Op onze motorboten beleeft u een zorgeloze vaarvakantie langs de mooiste highlights van Utrecht, Amsterdam en kunt u ontspannen in het Groene Hart van Nederland. U kunt bij ons een motorboot huren zonder vaarbewijs!

Motorboot huren zonder vaarbewijs of ervaring
Persoonlijk en benaderbaar
Servicegericht, met oog voor detail
Comfort is een vanzelfsprekendheid
Directe service bij storing of pech
Bereikbaar buiten kantooruren
Geen vaarroute is ons onbekend
HISWA garantie