Huur bij Yachtcharter Huibers voordelig uw lingesloep!
Onze Lingesloepen bieden veel mogelijkheden. Kom tot rust en ervaar de vrijheid of beleef hoe het is om gezellig te BBQ’en op het water! Neem met ons uw ideale vaarroute door en plan uw dagje samen met ons tot in de puntjes! Zo ervaart u de vrijheid bij Yachtcharter Huibers! Neem een goedgevulde picknickmand mee, of leg aan bij één van de vele interessante gebieden onderweg.

Vanaf de eerste potloodstreep zelf ontworpen. Met comfort en vrijheid in het achterhoofd zijn beide Lingesloepen extra breed en comfortabel ingericht. Geschikt voor maximaal 16 personen en met diverse gezellige en smakelijke arrangementen bij te boeken!

Ervaar de Linge op haar mooist

Er geldt een minimumleeftijd voor de bestuurder van 18 jaar, maar een vaarbewijs is niet nodig. U krijgt een kop koffie en instructie bij ons in de haven voor vertrek. Onze sloepen zijn zeer eenvoudig te besturen en gemakkelijk te boeken via ons online sloepen boekingssysteem.

Heeft u iets te vieren, speciale wensen of bent u toe aan een bijzonder familieuitje of personeelsfeest? Wij stellen een persoonlijk Lingesloeparrangement met u op!

Rivier De Linge ervaart u pas écht op een Lingesloep!
Reserveer uw sloep op www.lingesloep.nl