Yachtcharter Huibers is een gedreven onderneming op het gebied van de watersport. Wij zijn een familiebedrijf wat veel persoonlijke aandacht en attentie geeft aan u als onze gewaardeerde gast. Ons doel is om u als huurder op onvergetelijke wijze kennis te laten maken met de watersport. Wij willen u als onze gast de beste ervaring meegeven op ál onze betaalbare huurboten. Wij zijn gevestigd in Heukelem en plannen met de grootste plezier samen met u uw vaarroute. Geen vaarroute is ons onbekend!

Het Yachtcharter Huibers team

Jan Huibers heeft het meeste vaarwater in zijn bloed. Hij begon op zijn 16e al met varen op een kustvaarder waarmee hij van diep in Polen naar Denemarken of van Londen naar Portugal voer. In die tijd heeft hij ondanks verschillende stevige stormen een liefde opgevat voor de zee en het varen. Een liefde die nooit meer weg zal gaan. Later is Jan overgestapt op de binnenvaart en een korte tijd later toch op de wal bij een scheepswerf aan het werk gegaan. Door de ervaringen van zijn arbeidsverleden houd hij er van om zoveel mogelijk zelf te doen aan onze motorjachten. Indien u een vaarinstructie krijgt zult u dat merken ook! Een echte zeevaarder in hart en nieren die u graag in aanraking doet komen met de watersport.

Alijda Huibers is de vrouw van Jan Huibers, zij is na het behalen van de opleiding directiesecretaresse aan de slag gegaan bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in laboratoriumapparatuur. Hier werkt ze nog steeds met veel plezier. Door de groei van Yachtcharter Huibers zijn haar werkdagen wel gereduceerd naar 2,5 dag per week. De rest van haar tijd stopt ze met alle plezier en passie in Yachtcharter Huibers. Op kantoor verzorgt zij de administratieve zaken en op de haven zorgt zij ervoor dat de boten representatief en vaarklaar zijn voor de gasten. Alijda hecht dan ook veel waarde aan tevreden gasten. Haar doel is om al haar gasten het volledig naar hun zin te maken zodat zij de vrijheid kunnen ervaren!

Samen hebben Jan en Alijda Huibers drie kinderen. Een dochter en twee zoons (een tweeling). Deze worden door Jan vaak ‘de smurf’ en de ‘twee draken’ genoemd.

Yachtcharter Huibers beschikt ook over personeel. Er zijn twee kapiteins in dienst. Deze zijn beschikbaar voor gasten die met een kapitein willen varen. Ook zijn er twee extra schoonmakers in dienst om de boten tiptop in orde en altijd netjes en in de beste conditie op te kunnen leveren.

Bij Yachtcharter Huibers bent u in goede handen.
Geniet van de Hollandse natuur en historie vanaf het water, u zult er nooit op uitgekeken raken. 

Ervaring van Sjef en Caroline
Afgelopen zomer 2 x 1 week een Yacht gehuurd bij Huibers, wat een geweldige ervaring.Super service, nette boten, net ontvangst en perfecte afhandeling bij terug komst.We hebben helemaal het vaar virus te pakken, mede door het bedrijf Huibers Yacht verhuur.Tot snel, we komen zeker terug.
Ervaring van Familie van Amstel
Het fotoalbum van een mooie week varen met bij Yachtcharter Huibers  is binnen. Een overnachting in de Biesbosch is echt een aanrader. Doodstil, spiegelglad water op een boot die net zo goed is uitgerust als een luxe caravan (en wij zijn tentkampeerders normaal gesproken). Heerlijk op het achterdek geslapen onder ...
Ervaring van Huib
Met de Castor van Yachtcharter Huibers ben ik afgelopen vier dagen op "pad" geweest. Een heerlijke boot, voorzien van eigen douche. Na het afmeren in Gouda hebben we daar een heerlijke namiddag en avond gehad.Varen is een erg enerverende ervaring, en toch heerlijk ontspannend.Dankjulliewel, Jan en Alijda Huibers!
Ervaring van José
Wat hebben we een relaxte midweek gevaren.We hadden de Callisto. Het was een mooie vaartocht op een ruime boot.Ideaal schip met prima indeling De boot was schoon en compleet. De uitgebreide uitleg en klantgerichtheid van Jan maakte het compleet.Zeker voor herhaling. Dankjullie wel.  ;)
ERVARING VAN Hans en Nelleke
We zijn vandaag 5 mei teruggekomen van een heerlijke week varen met de Callisto. Een prachtig mooi schip net nieuw in de lak en een nieuwe rvs reling en mooie nieuwe kap, ook in de machineruimte een hypermoderne energievoorziening .Ook de inventaris zoals pannen bestek etc. alles nieuw. We kregen ...
Ervaring van Corien
Begin mei een heerlijk weekje met de Sirius op pad geweest. Als eigenaar van een Randmeer, open zeilboot van 6.5meter met een 4pk bbm, is zo'n Barkas toch even andere koek. Maar geen probleem met de vakkundige adviezen van Jan. Roer naar 1 kant, beetje voor, beetje achteruit, stilliggen, beetje ...