Laat een bericht achter in ons gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Uw e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring!
21 entries.
Edwin uit Oosterhout
We hebben genoten aan het water op het terras in de zon. De bij binnenkomst gastvrij ontvangen en het eten was heerlijk. We komen zeker een keer terug om er te overnachten en hier de omgeving te verkennen
Gerard Paul Jol uit Harderwijk
Jan en Aleida,
Zeer veel dank voor de tijd die we hadden op de Borealis.
We zijn richting Biesbosch, Heusden, Den Bosch geweest.
De boot was/is prima verzorgd, motorisch 200%.
Ook tegen de stroom in varen op de Waal was geen probleem!
Nogmaals, heel veel dank!!!
Sjef en Caroline van Zantvoort uit Eindhoven
Afgelopen zomer 2 x 1 week een Yacht gehuurd bij Huibers, wat een geweldige ervaring.
Super service, nette boten, net ontvangst en perfecte afhandeling bij terug komst.
We hebben helemaal het vaar virus te pakken, mede door het bedrijf Huibers Yacht verhuur.
Tot snel, we komen zeker terug.
patricia de weerd uit leerdam
Fantastische ervaring gehad op de Polaris. Geweldig jacht, erg schoon ,alles werkte uitstekend, tank vol. Super om te zien dat je krijgt wat je boekt! Alles duidelijk zwart op wit! Wij zijn een midweek naar heusden, dan de biesbosch, en naar Dordrecht gevaren. Aanrader! Binnnenkort gaan we weer!
Huib uit Rhenen
Met de Castor van Yachtcharter Huibers ben ik afgelopen vier dagen op "pad" geweest. Een heerlijke boot, voorzien van eigen douche. Na het afmeren in Gouda hebben we daar een heerlijke namiddag en avond gehad.

Varen is een erg enerverende ervaring, en toch heerlijk ontspannend.

Dankjulliewel, Jan en Alijda Huibers!
Joost uit Almancil, Portugal
We huurden een mooi en goed onderhouden jacht voor een week.

Met ons gezin van twee volwassenen en twee kinderen hebben we dit gedaan twee keer eerder, eenmaal in Friesland en eenmaal in Noord Holland. Jan en Alijda zijn zeer behulpzaam en bereiden alles perfect voor.

Op de dag van vertrek werd de jacht op ons te wachten en klaar om te gaan. Jan nam de tijd om uit te leggen hoe de jacht bediend moet worden en we gingen zitten om een ​​mooie route te nemen en alvast in te stellen.

We hadden een geweldige week en bezochten Gorinchem, Heasden, Bieshbosh, Gouda, Marnemounde, Alblasserdam. uit eerdere ervaring wisten we dat het essentieel is om fietsen aan boord te hebben die perfect zijn. Ook dit is tot in de puntjes verzorgd door Jan en Alijda.

Al met al hadden we een geweldige week! Zeker een aan te raden ervaring!
José uit Tilburg eo
Wat hebben we een relaxte midweek gevaren.
We hadden de Callisto. Het was een mooie vaartocht op een ruime boot.

Ideaal schip met prima indeling De boot was schoon en compleet.
De uitgebreide uitleg en klantgerichtheid van Jan maakte het compleet.
Zeker voor herhaling. Dankjullie wel. 😉
Hans en Nelleke Scheffers uit Barendrecht
We zijn vandaag 5 mei teruggekomen van een heerlijke week varen met de Callisto. Een prachtig mooi schip net nieuw in de lak en een nieuwe rvs reling en mooie nieuwe kap , ook in de machineruimte een hypermoderne energievoorziening .Ook de inventaris zoals pannen bestek etc. alles nieuw . We kregen de almanak 1 en 2 en de waterkaarten van 2017 mee dus echt voortreffelijk . Wel hadden we onderweg een probleempje maar toen we Jan belden kwam hij snel naar ons toe om het op te lossen dus geweldige service daarom bevelen we Yachtcharter Huibers zeker aan .

Jan en Alijda heel erg bedankt en we hopen zeker weer terug te komen .

Hans en Nelleke Scheffers
Fam. Mies uit Linnich
Wir waren über Ostern in Holland und waren mit der Castor unterwegs. Wir sind von Heukelum nach Heusden gefahren, von Heusden nach Jachthafen Biesbosch, durch das Gebiet Biesbosch nach Dordrecht, von Dordrecht zurück nach Heukelum. Das Boot lässt sich gut fahren. Auch bei gutem Seegang auf dem Delta von Mariapolder hält sie den Kurs. Es war ein schöner Tourn. Wir kommen bestimmt wieder!! Gruß von den Mieslingen
Berry Braat uit Eindhoven
Mijn verjaardag vieren op dinsdag 21-06-2016 op het Motoryacht ‘Geminus’ met als Kapitein Jan Huibers was voor mij en mijn 7 vriendinnen een geweldige ervaring. De mooie grote boot met slaapplaats voor 8 personen en genoeg ruimte om binnen en buiten te genieten is ons goed bevallen.
Ondanks dat het weer niet helemaal meewerkte zijn we een hele dag op de Linge gaan varen.

Heerlijk rustig met weinig vaarverkeer hebben we zittend op de boeg het landschap aan ons voorbij laten gaan, genoten van de omgeving, de mooie huizen langs de Linge en aangelegd om te picknicken met de hapjes van het Bourgondisch Arrangement.

Onder het drinken van een bubbeltje en andere drankjes hebben we weer eens goed bij kunnen kletsen.

In Leerdam zijn we naar een demonstratie Glasblazen wezen kijken en heb ik nog een verjaardagscadeautje gekregen van onze kapitein. Een ketting met ‘De glazen Krul van Leerdam’ geblazen door Henk Verweij die behoort tot de top van de Nederlandse glasblazers en ook aan de demonstratie meedeed.
Bijna iedereen heeft wel iets uit de winkel gekocht als herinnering.

Door de foto’s van onze meevarende fotograaf kunnen we nog lang nagenieten.
Ook door de fijne bediening van Marian en de stuurkunst van Jan Huibers kijken we met veel plezier terug op deze dag.

Bedankt Yachtcharter Huibers voor de goede zorgen en ik kan iedereen die van water en varen houdt het huren van een boot bij jullie aanbevelen.

Ik hoop tot een volgende keer.
Berry Braat, Eindhoven.
Ervaring van Sjef en Caroline
Afgelopen zomer 2 x 1 week een Yacht gehuurd bij Huibers, wat een geweldige ervaring.Super service, nette boten, net ontvangst en perfecte afhandeling bij terug komst.We hebben helemaal het vaar virus te pakken, mede door het bedrijf Huibers Yacht verhuur.Tot snel, we komen zeker terug.
Ervaring van Familie van Amstel
Het fotoalbum van een mooie week varen met bij Yachtcharter Huibers  is binnen. Een overnachting in de Biesbosch is echt een aanrader. Doodstil, spiegelglad water op een boot die net zo goed is uitgerust als een luxe caravan (en wij zijn tentkampeerders normaal gesproken). Heerlijk op het achterdek geslapen onder ...
Ervaring van Huib
Met de Castor van Yachtcharter Huibers ben ik afgelopen vier dagen op "pad" geweest. Een heerlijke boot, voorzien van eigen douche. Na het afmeren in Gouda hebben we daar een heerlijke namiddag en avond gehad.Varen is een erg enerverende ervaring, en toch heerlijk ontspannend.Dankjulliewel, Jan en Alijda Huibers!
Ervaring van José
Wat hebben we een relaxte midweek gevaren.We hadden de Callisto. Het was een mooie vaartocht op een ruime boot.Ideaal schip met prima indeling De boot was schoon en compleet. De uitgebreide uitleg en klantgerichtheid van Jan maakte het compleet.Zeker voor herhaling. Dankjullie wel.  ;)
ERVARING VAN Hans en Nelleke
We zijn vandaag 5 mei teruggekomen van een heerlijke week varen met de Callisto. Een prachtig mooi schip net nieuw in de lak en een nieuwe rvs reling en mooie nieuwe kap, ook in de machineruimte een hypermoderne energievoorziening .Ook de inventaris zoals pannen bestek etc. alles nieuw. We kregen ...
Ervaring van Corien
Begin mei een heerlijk weekje met de Sirius op pad geweest. Als eigenaar van een Randmeer, open zeilboot van 6.5meter met een 4pk bbm, is zo'n Barkas toch even andere koek. Maar geen probleem met de vakkundige adviezen van Jan. Roer naar 1 kant, beetje voor, beetje achteruit, stilliggen, beetje ...