Ervaringen

8,6/10 156 reviews

5 sterren

10,0/10
“Met de Haedi naar Katwijk aan zee”
Haedi (Curtevenne 830 AK/OK) | Jenny Avezaat | 9 juli 2022
Eind juni weer een mooi tochtje gemaakt met de Haedi. Eerst naar Gorinchem, vandaar naar Vreeswijk, via Woerden naar de Nieuwkoopse plassen naar Kaageiland. Vandaar naar Katwijk aan zee. Van Katwijk naar Delft, via Rotterdam naar Dordrecht, stukje Biesbosch weer naar Gorinchem en uiteindelijk weer naar Heukelum. Het was een gezellige week met eeg mooi weer.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Bootstour”
Polaris (Curtevenne 830 AK/OK) | Ralf | 7 juli 2022
Es hat so viel Spaß gemacht das wir Wahrscheinlich dieses Jahr noch mal Buchen sonst nächtes Jahr wieder.Verständnis/Service waren Top kann ich nur Empfelen weiter so.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Heerlijke avond op de Linge”
Lingesloep (16pers) | Janneke | 6 juli 2022
Een heerlijke avond op de Linge gevaren voor een vrijgezellenfeest. Het mooie zonnige weer was een fijne bijkomstigheid.
Aan boord lekker gegeten en met een zelfmeegebracht brandertje ook warme dingetjes. Fijn dat dit allemaal kan en mag.
De boot is erg makkelijk te bedienen. Wel wat motorgeluid, maar dat weet je, want het is geen fluisterboot.
Mooie omgeving bij de Linge. Rustgevend!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Toer met Neptunus door het groene hart”
Neptunus (Brandsma Luna 40) | Arie en Tineke van Wijngaarden | 6 juli 2022
Prachtig schip, wat technische problemen gehad, maar een geweldig service apparaat stond klaar en een eindafwikkeling waar ik een 10 voor geef, kortom een geweldig bedrijf en een aanrader voor ieder die een schip wil huren.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“Leuke dag”
Lingesloep (16pers) | Rebekka | 5 juli 2022
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
6,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“Super varen met de Calisto ”
Callisto (Pedro Solano 33) | Snyers Romain | 3 juli 2022
Voor de 2de maal met de Calisto weer een zeer mooie vaarervaring, fantastisch.
Zeer goede ontvangst ,met een super verrassing, van 10 jarig jubileum.
Een Ipad mee aan boort is alles duidelijk de vaarroutes,sluizen en bruggen alle gegevens,super.
Wij komen zeker terug
Enig ,minpuntje is een goede vaarstoel op de Calisto, een draaistoel is welkom.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

10,0/10
“Majoris, ein Top Boot!”
Majoris (Renal 40) | A. Richards | 3 juli 2022
Die Majoris ist ein Top Boot, mit allem was zu einen Wochentrip dazu gehört.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
10,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,2/10
“Fantastische vaarvakantie!”
Neptunus (Brandsma Luna 40) | Peter & Anna | 23 juni 2022
We hebben een fantastische week gehad met de Neptunus! Geen noemenswaardige vaarervaring, maar de eerste uren werden we goed begeleid door Jan en instructeur Nico voordat we veilig en zelfstandig konden varen.
Mooie trip van ong. 250km gemaakt met een prachtige boot. Van Heukelum naar Heusden, stukje Biesbosch, Willemstad, Brielle, en weer terug naar Heukelum. Via rustieke wateren tot aan (voor ons) grote rivieren.
Service en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel bij de fam Huibers om je een onvergetelijke vakantie te geven. En het weer zat ook mee :-).
We komen zeker terug!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“midweek vaarvakantie met de Capella”
Capella (Pedro Solano 33) | verbeek patrick- karin | 14 juni 2022
Voor onze eerste vaarvakantie hebben we gekozen voor de Capella van Yachtcharter Huibers.
Mooie, comfortabele boot.
Prachtig genoten van het varen en de rust op het water
We zijn zeer tevreden over de opleiding van Toon en service van Alijda en Jan
Zeker voor herhaling vatbaar, en gaan in onze volgende vakantie terug boeken



Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

9,6/10
“7 tolle Tage ”
Geminus (Valkkruiser Content 1300) | Reuter Guido | 12 juni 2022
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
10,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer