Ervaringen

8,6/10 156 reviews

4 sterren

8,0/10
“Sweet sixteen”
Lingesloep (16pers) | Judith | 18 juli 2022
Mijn dochter heeft haar zestiende verjaardag op de boot gevierd. De boot kan tegen een stootje en de inrichting is hufterproof. Jammer van de temperatuur maar ze hebben een futen avond gehad met een mooie zonsondergang.
De locatie is moeilijk te vinden omdat er zoveel staat op het industrieterrein.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
6,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,4/10
“Ervaring van de Myrthe”
Myrthe (Boarnkruiser 920 AK Cabrio) | Kees Kruijssen | 4 juli 2022
DE Myrthe is een ietwat gedateerde boot. Het luik op het voordek en een deurtje van de slaap cabine waren stuk maar ik heb er alle vertrouwen in dat deze t.z.t. weer gerepareerd worden. Wat erg meegevallen is is de "leefruimte" in de stuurcabine. We hebben daar met ons vieren zeer gezellige avonden doorgebracht. De motor maakt tijdens gebruik wel iets meer geluid maar de boot reageert goed op de schroef. Bij het achteruitvaren leek het wel of het roerblad aan de kleine kant was. Daar reageert de Myrthe minder goed op.
De ruitenwissers hebben gelukkig maar 1 keer hun werk hoeven te doen en dit ging goed.
We hebben een fantastische week met de Myrthe gehad. Mooie tocht door Utrecht en daarna over de Vecht v.v. .
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
6,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,4/10
“Lingesloep 16 personen”
Lingesloep (16pers) | Marjan | 27 juni 2022
We hebben afgelopen zaterdag een heerlijke dag gevaren op de Linge met de lingesloep.
Ondanks de voorspellingen toch gegaan ( de mogelijkheid van annuleren werd geboden, top!), toen we vertrokken kwam de zon en heeft de gehele dag geschenen. Diverse keren aangelegd, de touwtjes zijn aan de korte kant..
Lekker ruime sloep met kussentjes, prima service!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,4/10
“Tolle Fahrt”
Mercurius (Drait Advantage 42) | Vröhls | 7 juni 2022
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,0/10
“Boottochtje met de Capella”
Capella (Pedro Solano 33) | Ies Vink | 7 juni 2022
Met prachtig weer hebben we met een ervaren binnenvaart schipper een prachtige tocht kunnen maken naar de Oosterschelde, waar we onderweg o.a. een bever, lepelaars, bruinvissen en zeehonden hebben kunnen spotten. De jacht voldeed aan de gestelde eisen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
6,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer

8,0/10
“Pollux(Barkas 1080 Paviljoen OK)”
Pollux (Barkas 1080 Paviljoen OK) | M. van Noordt | 18 mei 2022
Prettige en goed bestuurbare boot en van alle gemakken voorzien.
Er waren ook zonnepanelen aangebracht als test en we hebben geen gebruik gemaakt van de walstroom tijdens onze zonnige midweek.
Deze boot is zeker voor herhaling vatbaar.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
6,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,4/10
“Myrthe”
Myrthe (Boarnkruiser 920 AK Cabrio) | Jan en Jose van Pijkeren | 8 mei 2022
We hebben een midweek de Myrthe mogen huren, en na een extra instructie uiteindelijk dinsdag kunnen uitvaren door de mooie Betuwe en Noord-Brabant, vrijdag om 9:00 de boot Myrthe weer ingeleverd. We misten met name in magnetron aan boord, maar gezien de grootte van het schip is het begrijpelijk dat echt puur de basics aan boord zijn, en niet meer. De kinderen van het varen op de Merwede erg spannend, daar deint het schip nogal op en neer door de boeggolf van andere schepen. Het bezoeken van diverse stadjes met deze boot was ook een belevenis op zich. Kortom een aanrader voor iedereen, en Jan en Alijda, bedankt voor jullie gastvrijheid en zeer net onderhouden boot!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
10,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
6,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,0/10
“lingesloep huren”
Lingesloep (16pers) | Yvette Gorter | 20 april 2022
Prima boot, weliswaar met maar 8 personen aan boord maar ik vindt het wel zo fijn om lekker de ruimt te hebben om te zitten etc,
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,0/10
“Fijne boot!”
Pollux (Barkas 1080 Paviljoen OK) | Maarten Griffioen | 29 november 2021
Wij hebben met veel plezier de herfstvakantie doorgebracht op de Pollux. Het is een goed bestuurbare boot dankzij de boegschroef en hekschroef. Dankzij de beperkte hoogte en diepgang kom je gemakkelijk op veel plaatsen (Utrechtse binnenstad, Biesbosch). Brandstof gebruik viel ons mee; maar wij voeren ook rustig. Voor herhaling vatbaar!
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
8,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
8,0/10
Lees meer

8,8/10
“varen op de POllux”
Pollux (Barkas 1080 Paviljoen OK) | Leo en Ria van der Harst | 8 oktober 2021
wij hebben heerlijk 10 dagen gevaren met de Pollux, het is een fijne boot, goed uitzicht tijdens het varen en de motor hoor je nauwelijks wat heel prettig is.
De bedden waren super met de nieuwe matrassen. Jan en Alijda bedankt voor de goede zorgen.
Hoe was de prijs / kwaliteitverhouding?
8,0/10
Hoe was de algehele hygiëne aan boord?
8,0/10
Hoe compleet was de boot / bootuitruisting?
8,0/10
Hoe was de service / gastvrijheid?
10,0/10
Hoe is de beleving van het varen / vaargebied?
10,0/10
Lees meer